In Uw Voordeel producten

 | 

Shea Butter


Koudgeperst, ongeraffineerd en van Biologische teelt: herkomst Ghana en wordt verkregen uit noten. Ongeraffineerde Shea Butter heeft van zichzelf een kenmerkende noten geur. De geur van de natuur is puur en eerlijk en ziet er gelig ivoorachtig uit.


Ongeraffineerde Shea Butter bevat een zeer hoge dosis aan vetzuren zoals allantoïne en is rijk aan natuurlijke vitaminen A,D,F en E. Herstelt en hydrateert de huid, is vochtregulerend, maakt de huid soepel en zacht, stimuleert genezingsprocessen, bevordert actieve cel vernieuwing en beschermt tegen uitdrogen. Het werkt uitermate goed bij, anale jeuk, eczeem, een(extreem) droge, schilferende of geïrriteerde huid, littekens, kleine wondjes, reuma, verbrandingen en pijnlijke spieren.


Ongeraffineerde Shea Butter heeft ook het vermogen om rimpels te vertragen de huid optimaal te verstevigen,  te hydrateren, de elasticiteit van de huid te bevorderen en de bloedsomloop en de bloedcirculatie te verbeteren. 

De vitamine A in Shea Butter is betacaroteen en is niet-irriterend en niet toxisch. De belangrijkste vetzuren in Shea butter zijn vrijwel identiek aan die van de talgklieren in de huid. Natuurlijke  ongeraffineerde Shea Butter wordt door hun hoge gehalte aan vitaminen de laatste jaren meer gekocht dan bewerkte crèmes en lotions.


Uitermate geschikt als dag en nachtcrème voor alle huidtypen, maar ook een ideale verzorging voor het hele lichaam. Verder is het een voortreffelijke bescherming tijdens zonnige perioden maar helemaal tijdens de koude maanden. 


Deze ongeraffineerde Shea Butter bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geen synthetische chemicaliën of kunstmatige toevoegingen. De natuurlijke vitamine E is een effectieve conserveermiddel en smelt op lichaamstemperatuur.


Pas op voor geraffineerde Shea Butter, deze heeft een bewerking ondergaan waardoor veel vitaminen en mineralen verloren zijn gegaan. 

Voor een optimaal gebruik wordt ongeraffineerde Shea Butter aanbevolen. Onze ongeraffineerde Shea Butter is gemengd met ongeraffineerde Argan olie, Jojoba en diverse etherische oliën.


Voor alle huidtypen /beschermend en vochtregulerend.


Koel bewaren, werk met een spatel, laat het zacht worden in de handen en smeer dan uit. 

Shea Butter, Arganolie, Jojoba en etherische olie 30 ml

Shea Butter, Arganolie, Jojoba en etherische olie    30 ml
Voor alle huidtypen /beschermend en vochtregulerend (werkt uitstekend bij anale jeuk)

Euro 4.50Aantal  Shea Butter, Arganolie, Jojoba en etherische olie 60 ml

Shea Butter, Arganolie, Jojoba en etherische olie    60 ml
Geschikt voor alle huidtypen, beschermend en vochtregulerend (werkt uitstekend bij anale jeuk)

Euro 8.00Aantal