Sfeermakers

 | 

Zout steen lampen


 

Super aanbieding ! zolang de voorraad strekt! Bij aankoop van iedere Himalaya zout steen LED lampje, gratis een Himalaya Zout steen LED lampje met USB aansluiting voor de computer t.w.v. € 8,95.


Hoogte zoutlamp:  11 cm 


Lengte snoer: 1.40m


De zoutlamp staat op een houten voetje 


Middels een USB adapter kan het ook in ieder stopcontact gebruikt worden. Deze dient wel apart gekocht te worden. Volkomen veilig en uitermate geschikt als nachtlampje!


Een Himalaya zout steen  lamp:zuivert de lucht;

zorgt voor een droog klimaat in de ruimte;

beschermt tegen computer en ander elektrische stralingen;

helpt stress tegen te gaan;

werkt super ontspannend; 

is de enige werkende rustgevende nachtlampje voor naast het bed;

geschikt voor alle slaapkamers, met name voor kinderen die moeilijk kunnen slapen.Himalaya zoutlampen leveren een belangrijke bijdrage tot de elektrische ontlading en zijn uniek qua vorm en uitstraling. De zout lamp is een stimulans voor het ontwikkelen van de goede dingen in de mens. Ook uiterst geschikt voor kinderen die moeilijk in slaap kunnen komen. Verder zuivert het de lucht en brengt evenwicht in de elektrische lading van computers, werkomgeving en slaapkamers.


De samenstelling van stenen zout lampen herstelt het evenwicht van de woonatmosfeer door het uitstralen van negatieve ionen. Iedere stenen zout lamp is een uniek stukje. De lichtopbrengst en kleur geven een  mooie warme oranjeroodachtige kleur. Ideaal als bijverlichting in een woonkamer of praktijkruimte. De lamp is alleen effectief voor de ruimte waarin hij zich bevindt.


Voor het menselijk welzijn speelt zout een essentiële rol. Sigarettenrook, stof en onvoldoende ventilatie hebben een negatieve invloed op de leefomgeving. De mens leeft een groot deel van zijn leven in gesloten ruimten gevuld met elektrische ontladingen van computers, beeldschermen en andere apparaten. Het is daarom niet denkbeeldig dat zijn prestatievermogen terugloopt. Een positieve levensopstelling en goed lichamelijke functioneren hangt voor de mens grotendeels af van de kwaliteit van de lucht die hij inademt. De lucht bestaat uit negatieve en positieve ionen en de kwaliteit ervan wordt bepaald door de elektrische lading en concentratie van deze ionen. De Himalaya zoutsteen lamp is en was altijd al een gewaardeerde sfeermaker en nu passen ze ook nog bij ieder interieur! Plaats de lamp echter nooit in vochtige ruimten als garages en badkamers! Het zout brokkelt dan af en er blijft op een gegeven moment geen zout meer over.

Himalaya Zoutsteen lamp op een houten voet Zout nr.00

Himalaya Zoutsteen lamp op een houten voet Zout nr.00
Zoutsteen LED lampje met USB aansluiting voor de computer

Super aanbieding, zolang de voorraad strekt! Bij aankoop van iedere Himalaya zoutsteen LED lamp uit de winkel Gratis een Himalaya Zoutsteen LED lampje met USB aansluiting voor de computer t.w.v. € 8,95.

Product eigenschappen:

dit product staat garant voor een uniek en persoonlijk cadeau en bevat unieke zoutkristallen gewonnen uit het gebied aan de voet  van de Himalaya. Er bestaat geen zout ter wereld dat de kleur en zuiverheid van dit zout overtreft. Ieder zout lamp is met de hand gemaakt, er bestaat geen twee gelijke zoutlampen.

Hoogte zoutlamp:  11 cm 

Lengte snoer: 1.40m

De Himalaya zout steen lamp staat op een houten voetje, middels een USB adapter kan het ook in ieder stopcontact gebruikt worden, volkomen veilig en uitermate geschikt als nachtlampje.


Middels een USB adapter kan het ook in ieder stopcontact gebruikt worden. Deze dient wel apart gekocht te worden. Volkomen veilig en uitermate geschikt als nachtlampje!


Euro 8.95Aantal  USB adapter Per stuk

USB adapter    Per stuk
Kleur zwart

Te gebruiken in ieder stopcontact voor Himalaya Zoutsteen met LED lampje met USB aansluiting. 


Euro 4.95Aantal