Hulpmiddelen pijnverlichting

 | 

Jade trigger staaf voor knopen


De Jade triggerstaaf is het ideale instrument voor het uitvoeren van een drukpuntmassage tijdens een voet reflex en hand reflex behandeling (hier kunnen uw duimen niet tegen op). Maar ook om de gezichtsspieren te trainen ter bestrijding van rimpels. 


Reflexologie massage stimuleert de interne organen van het lichaam, bevordert de bloedcirculatie, verlicht spanningen van het zenuwstelsel.


De Jade stenen triggerstaaf is een onmisbaar hulpmiddel om aanwezige knopen in spieren op te heffen, het werkt effectief tijdens een drukpuntmassage zoals bij een voet reflex, hand reflex en gezicht reflex behandeling. Vanwege de stompe uiteinden is het een bijzonder effectieve tool voor het behandelen van triggerpoints (knopen) in spieren welke diep in de spieren aanwezig kunnen zijn en veel ongemakken kunnen veroorzaken.


Dit eenvoudig hulpmiddel zorgt voor een gerichte en effectieve behandeling tot diep in de spieren met een minimale inspanning van de gebruiker. Het is het perfecte hulpmiddel voor het vasthouden van een constante druk en ideaal voor het ontlasten van duimen en polsen voor de behandelaar. 


Jade triggerstaaf is een massagestaaf te gebruiken bij knopen in spieren, drukpuntmassage zoals voet reflex, hand reflex en gezicht reflex.


De Jade triggerstaaf is een bijzonder effectieve tool voor het behandelen van triggerpoints (knopen) in spieren welke aanwezig kunnen zijn door het hele lichaam en heel veel ongemakken kunnen veroorzaken. Denk aan de nek, achter de schouderbladen, bovenbenen, armen etc. Dit eenvoudig hulpmiddel zorgt voor een gerichte behandeling tot diep in de spieren met een minimale inspanning van de gebruiker. Het is het ideale instrument voor het beoefenen van drukpuntmassage tijdens een voetreflex en handreflex behandeling. Een perfect hulpmiddel voor het geven van een vaste constante druk en om duimen en polsen te ontlasten! Door de ribbels is uitglijden niet mogelijk, de constante druk blijft behouden.

Jade triggerstaaf 13 x 1,3 cm

Jade triggerstaaf    13 x 1,3 cm
Fantastisch hulpmiddel

De Jade triggerstaaf is ook een onmisbaar en ideaal hulpmiddel om uzelf thuis een ‘face lifting’ te geven door op diverse reflexknopen in het gezicht te drukken. Gezicht reflexologie  is een veilige, eenvoudige en doeltreffende methode om een face lifting te krijgen zonder de risico’s van chirurgisch ingrijpen. Door het nauwkeurig volgen van de aanwijzingen wordt een te veel aan spiertonus weggenomen en slap geworden spieren gespannen. De behandeling heeft vooral succes bij vrouwen en mannen rondom de middelbare leeftijd en uiteraard ook voor de groep jongeren ter voorkoming van rimpels, kraaienpootjes en plooien.

Bent u toe aan het bestrijden van rimpels en het verbeteren van uw uiterlijk, begin dan ook met gezicht reflexologie  met een Jade trigger staaf.  Het gebruik van twee triggerstaven tegelijk voor het gezicht wordt aanbevolen.

Welke drukpunten U moet behandelen,  op wat voor manier, wanneer en hoe vaak, valt te lezen in het complete programmaoverzicht welke per mail wordt doorgestuurd. 


Euro 11.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal