Hulpmiddelen pijnverlichting

 | 

Jade rollers


Jade een symbool van zuiverheid en sereniteit. Jade rollers werden reeds ver voor de 12e eeuw gebruikt door de Chinese Keizerinnen en Keizers. In China worden de Jade rollers bijna dagelijks gebruikt voor een jeugdige, verzorgde, zachte en mooie huid. Jade, een groene beschermende, waardevolle en fantastische geslepen edelsteen voor een massage. 

Het geven van een Jade gezichtsmassage kunt u het beste geven met twee rollers tegelijk. Jade kunt u koud, warm of op kamer temperatuur gebruiken.

Deze massage kunt u geven: tijdens een gezichtsbehandeling i.p.v. een gezichtsmassage met klassieke massage technieken; ter afsluiting van een stenen gezichtsmassage i.p.v. afsluiten met koude marmer/onyx stenen (zorg wel dat de rollers een aantal uren in de koelkast hebben gelegen of maak gebruik van ijsklontjes); of als een aparte massage (eerst warm dan koud).
 
Het masseren met een Jade roller zorgt voor: een goede doorbloeding, voor het verkrijgen van een gezonde kleur; het verstevigen van het bindweefsel, waardoor het gezicht een jongere en frisse uitstraling krijgt; het verminderen van rimpels en andere plooien in de huid; het verminderen van vocht en zwelling zoals zakken en wallen onder de ogen; een verbetering van het bloed ter voorkoming van pigmentering en ouderdomsvlekken; het sluiten van poriën; een strakke en gladde huid; een verbetering van de huid zoals bij mee-eters, puistjes en een onzuivere huid; een betere collageen productie; het verwijderen van afvalstoffen en toxines.
  
Jade rollers zijn niet alleen geschikt voor een schoonheidsbehandeling maar werkt ook heilzaam bij: hoofdpijn; oogklachten; gezichtsverlamming; chronische bijholte ontsteking; aanwezige knopen in spieren.

Jade dubbele roller voor gezicht Gratis verzendkosten! Per stuk

Jade dubbele roller voor gezicht Gratis verzendkosten!    Per stuk
Afmeting: 14 x 5.5 cm

De grote roller is te gebruiken voor een complete gezicht, hoofd en hals massage en de kleine roller is te gebruiken voor de aanwezige rimpels in het gezicht. Zowel de grote roller als de kleine roller kan effectief gebruikt worden om aanwezige knopen in armen en benen weg te masseren.

Gratis verzendkosten t.w.v. € 4,25 inclusief Track en trace uitsluitend in Nederland. Alle producten welke in de webwinkel worden aangeboden met Gratis verzendkosten geldt uitsluitend voor Nederland. Belgische klanten genieten wel een korting van € 4,25 op de verzendkosten. 


Euro 13.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Jade roller en Jade krabber Gratis verzendkosten Per stuk

Jade roller en Jade krabber Gratis verzendkosten    Per stuk
Telescoop uitschuifbaar tot 36 cm lang

De Jade krabber is te gebruiken voor het losmaken van bindweefsel verklevingen en een trage doorbloeding. Een uitstekend hulpmiddel ter verkrijging van een optimale doorbloeding in het gezicht, een doorbloeding van de hoofdhuid ter voorkoming van verstikking van de haarwortels en de rug voor een effectieve opname van een rug massage.

De kleine roller is te gebruiken voor de aanwezige rimpels in het gezicht, de schedel en kan effectief gebruikt worden om aanwezige knopen in armen en benen weg te masseren.

Gratis verzendkosten t.w.v. € 4,25 inclusief Track en trace uitsluitend in Nederland. Alle producten welke in de webwinkel worden aangeboden met Gratis verzendkosten geldt uitsluitend voor Nederland. Belgische klanten genieten wel een korting van € 4,25 op de verzendkosten. 


Euro 13.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal