Hulpmiddelen pijnverlichting

 | 

Jade schrapers Guasha | Kerok


Jade edelsteen schraper voor Guasha, Kerok(Kerik), Cao Gio, Kos Khyol, Khoud Lam schraap techniek.

Guasha of Kerok: een schraaptechniek die veel toegepast werd en wordt in China en Indonesië, een therapie die al meer dan duizenden jaren oud is.

Met een Jadesteen “schraapt” men het lichaam met als doel afvalstoffen af te voeren en het behalen van een goede doorstroming van het bloed waardoor er een vernieuwing van de cellen plaatsvindt.

In China staat deze schraap techniek bekend als Guasha, in Indonesië als Kerok (Kerik), in Vietnam als Cao Gio, in Cambodja als Kos Khyol en in Laos als Khoud Lam. Deze techniek werd en wordt nog steeds in bovenstaande landen toegepast en is onder de bevolking reeds eeuwen van generatie op generatie overgedragen. Het is een eeuwenoude volkstherapie en een ieder die ook maar last had en heeft van klachten of ziek was schraapte de klacht uit het lichaam, uiteraard is deze schraaptechniek ook dagelijks toe te passen om juist klachten te voorkomen.

In veel landen maakte men vroeger gebruik van koperen munten, stukken gemberwortels, porseleinen lepels, achterkantjes van deksels en hoorn van buffels. De afgelopen jaren zijn er diverse schraapinstrumenten van Jade ontworpen, een steen waaraan men in China “geneeskrachtige” eigenschappen toeschrijft en Jade ook bekend staat als een uitstekende geleider van energie.


De schraap techniek met behulp van een Jade steen in combinatie met een werkzame en effectieve kruidenolie heeft een grote invloed op het bindweefsel, bloedvaten, huid, spieren, lymfestelsel en zenuwen. De schraper zorgt voor het opheffen van stagnaties en pijn klachten.

Al met al ook een uniek hulpmiddel voor het wegmasseren van knopen in de nek, schouders, armen en benen bij een ander of bij uzelf.

Jade schraper voor gezicht lichaam, hoofd handen en voeten 7 x 4 cm

Jade schraper voor gezicht lichaam, hoofd handen en voeten    7 x 4 cm
2 tot 3 mm dik Top kwaliteit

Etherische olie Cajeput is een uitstekende vervanger voor Guasha olie, zelfs nog beter de samengestelde olie dient gemengd te worden in glazen flesje en niet in een plastic flesje (i.v.m. plastic weekmakers wat de kwaliteit van de olie niet ten goede komt).

Maak de olie zelf ! altijd effectief.

U heeft nodig: etherische olie Cajeput (10 ml bevat 200 druppeltjes) Amandelolie en een glazen flesje. Meng 30 ml Amandelolie met 10 tot 15 druppels Cajeput, te gebruiken voor minimaal 8 rugbehandelingen. 

Cajeput werkt : antiseptisch, slijmoplossend, stimulerend, versterkend, pijnstillend en krampstillend.

Ademhaling stelsel: verlicht chronische longklachten. Werkt goed tegen verkoudheid, griep en sinusitis (verdamp een aantal druppels in een geurlampje).

Spier stelsel: een perfecte spierolie en werkt snel, helpt bij algehele stijfheid, pijnlijke spieren, reuma, algehele zwakte en vermoeidheid (mengen met een plantaardige basisolie).

Emotie: stimuleert het brein en goed tegen geestelijke vermoeidheid (voeg een aantal druppels in het bad).

Bloedsomloop: stimuleert de doorbloeding.

Kan irritatie veroorzaken, altijd verdund gebruiken i.c.m. een van de plantaardige basisoliën bijvoorbeeld Amandelolie.

Geschikt voor het maken van een effectieve massage olie, verdamping in stoombaden en geurlampjes.

Video zien...
Euro 6.05


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal