In Uw Voordeel producten

 | 

Oliën - Koudgeperst massage


Amandel olie Aman1 250 ml

Amandel olie Aman1    250 mlAmandel olie Zoete(niet drogende olie): is rijk aan onverzadigde vetzuren goed houdbaar. Eigenschappen: geschikt voor alle huidtypen, maar vooral een  geweldige olie voor de droge en 35 plus huid. Het geeft bescherming, voeding en vermindert huidirritatie. Verder is het een goede (massage) olie voor het hele lichaam en rijk aan vitaminen A, B1, B2, B6 en E en diverse mineralen. Het is een heerlijke olie om mee te masseren en een goede drager voor etherische oliën.


Euro 5.95Aantal  Amandel olie Aman2 500 ml

Amandel olie Aman2    500 mlEuro 10.90Aantal  Amandel olie Aman3 1000 ml

Amandel olie Aman3    1000 mlEuro 20.90Aantal  Druivenpit olie Druiv1 250 ml

Druivenpit olie Druiv1    250 mlDruivenpitoliete gebruiken bij eczeem, psoriasis, gecombineerde, vette en geïrriteerde huid, couperose en allergische huidreacties. Uitstekend te mengen met etherische oliën en andere plantaardige oliën. Het is een goede (massage) olie voor het soepel houden van de huid, werkt sterk doorbloedend, bevat een hoog gehalte aan pycnogenol, een stof die beschermt tegen vrije radicalen en tere haarvaatjes en bezit een hooggehalte vitamine E plus diverse mineralen. 


Euro 5.95Aantal  Druivenpit olie Druiv2 500 ml

Druivenpit olie Druiv2    500 mlEuro 10.95Aantal  Druivenpit olie Druiv3 1000 ml

Druivenpit olie Druiv3    1000 mlEuro 20.95Aantal  Extra Vierge olijf olie uit Griekenland  EVO1 250 ml

Extra Vierge olijf olie uit Griekenland EVO1    250 ml
Koudgeperst voor inwendig en uitwendig gebruik

Extra VIERGE OLIJFOLIE  “HET VLOEIBARE GOUD”In Griekenland is meer dan 75% van de olijfoogst "Extra Vierge"  in Italië 50% en Spanje 30%.

        

Een waardevol geschenk uit de natuur en onmisbaar voor het menselijk lichaam is rijk aan vitamine A,D en E, vetzuren, mineralen maar ook uit tal van andere secundaire plantenstoffen. Vanwege de positieve werking staat olijfolie de laatste jaren meer in het middelpunt van de wetenschappelijke belangstelling.

          
Olijfolie is een natuurproduct met een unieke gezondheidswaarde en vele gebruiksmogelijkheden, bijvoorbeeld als geneeskrachtig middel of als doeltreffende lichaamsverzorging. Het enige echte “vloeibare goud” zonder chemische bewerkingen en conserveermiddelen dat het lichaam voorziet van gezonde vitaminen, vetzuren, mineralen en plantenstoffen, maar het lichaam ook verlost van schadelijke gif- en afvalstoffen.Euro 6.95Aantal  Extra Vierge olijf olie uit Griekenland EVO2 500 ml

Extra Vierge olijf olie uit Griekenland EVO2    500 ml
Koudgeperst voor inwendig en uitwendig gebruik

Voedingswaarde Extra Vierge Olijfolie per 100 ml:

Eiwitten, natrium, cholesterol en koolhydraten 0,0 gram.
Enkelvoudig onverzadigde vetten 8,3 gram.
Meervoudig onverzadigde vetten 70,5 gram.


Euro 11.95Aantal  Jojoba (was)  Joj1 250 ml

Jojoba (was) Joj1    250 mlJojoba olieis een veelzijdige unieke vloeibare was en wordt in veel verzorgingsproducten verwerkt. Bijzonder geschikt voor de verzorging van een vette huid, maar ook voor de droge, gevoelige en oude wordende huid. Jojoba bezit natuurlijke antioxidans, heeft een natuurlijke beschermingsfactor 4 en zorgt dat de huid langer bruin blijft. De koningin onder de oliën, de olie is verzachtend en laat geen vlekken achter, komt heel dicht bij de natuurlijke huid talg, voelt niet vet aan is een ideale olie en geschikt als basis verzorging voor onder de make-up. Is rijk aan vitamine E, wordt goed door de huid opgenomen en is tevens een vocht inbrengende olie. Het is de koningin onder de oliën, de olie werkt verzachtend. Jojoba bezit een hoge gehalte tocoferol waardoor de olie langzaam oxideert, stabiel blijft en het herstel van littekens stimuleert. Verder reguleert Jojoba de vochtbalans van de huidcellen en remt de talgproductie.


Eigenschappen: geschikt voor alle huidtypen, komt heel dicht bij de natuurlijke talg, voelt niet vet aan het is een  ideale olie. Goed te mengen met etherische oliën en andere massage oliën.


Euro 18.20Aantal  Jojoba (was) Joj2 500 ml

Jojoba (was) Joj2    500 mlEuro 35.40Aantal  Jojoba(was) Joj3 1000 ml

Jojoba(was) Joj3    1000 mlEuro 68.80Aantal