Massage artikelen

 | 

Hotstone Heaters


De heaters zijn tijdelijk in prijs verlaagd! Van € 93,20 voor € 89,00 inclusief 50% korting op de verzendkosten. De korting wordt in de rekening aangepast.


Geweldige professionele elektrische zwarte Heater, thermostatisch geregeld van het type Bain Marie met een inhoud van maar liefst 6.8 liter geschikt voor het geven van een complete lichaamsmassage of gehele achterzijde lichaam. Tevens uitermate geschikt om uw Hamam producten te verwarmen, zoals olie, Black mud (Dode zee modder) klei en scrub zout.


De Hotstone Heater is vervaardigd uit een hoogwaardig hittebestendig polypropyleen kunststof, een los uitneembare roestvrijstalen lichte ronde pan, een transparante energiebesparende glazen deksel om de stenen goed op temperatuur te houden met een handig stoomventiel.


Kenmerken: diameter ronde pan circa 38 cm, waardoor de stenen overzichtelijk liggen, het is een veelzijdige Heather en makkelijk in onderhoud en de temperatuur is goed regelbaar | 220V-240V | 500 Watt | kleur: zwart. 


Deze geweldige heater biedt naast het plaatsen van massage stenen ook ruimte voor het opwarmen van een flesje massage olie en bij het geven van een van de Spa wellness behandelingen kunnen er diverse glazen schaaltjes, gevuld met Dode Zee modder, klei maskers en of andere pakkingen heerlijk worden opgewarmd. De heater is ook uitstekend te gebruiken voor het opwarmen en warm houden van kompres doeken.


Traploos instelbaar tot 85 graden Celcius.

Heater Hotstone 500 watt apparatuur MAS0146 6.8 liter

Heater Hotstone 500 watt apparatuur MAS0146    6.8 liter
Type au bain marie/zwart rond (zuinig energie verbruik) met glazen deksel.

Euro 93.20Aantal  Temperatuur meter  MAS0149b Per stuk

Temperatuur meter MAS0149b    Per stukHotstone digitale binnen buiten temperatuur meter

Is een fantastisch hulpmiddel voor het regelen van de temperatuur van het water waar de stenen of kruidenstempels in worden opgewarmd. U loopt dan nooit het risico dat de stenen of stempels te heet worden.

Deze digitale binnen/buiten temperatuur meter toont de huidige temperatuur van het water en kan de maximale en minimale temperaturen onthouden. Het omvat ook een alarm dat zal klinken wanneer de vooraf van de gebruiker ingestelde waarden over of onderschrijden. 

Kan worden bevestigd aan de muur of vrij te plaatsen. Lengte snoer ca. 1.80 m inclusief batterij en beschrijving.


Euro 11.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Temperatuur meter  MAS0149c Per stuk

Temperatuur meter MAS0149c    Per stukDigitale Hotstone thermometer (binnen buiten temperatuur meter).


Is een fantastisch hulpmiddel voor het regelen van de temperatuur van het water waar de stenen of kruidenstempels in worden opgewarmd. U loopt dan nooit het risico dat de stenen of stempels te heet worden.


Deze digitale binnen/buiten temperatuur meter toont de huidige temperatuur van het water en kan de maximale en minimale temperaturen onthouden (tussen de 0 en 60 graden).Kan worden bevestigd aan de muur of vrij te plaatsen. Lengte snoer ca. 1.50 m inclusief batterij en beschrijving.Instructies voor het gebruik:

Max knop: voor het meten van de hoogste temperatuur 

Min knop: voor het meten van de laagste temperatuur 

Reset knop: voor het meten van de laagste en hoogste temperatuur


Inclusief: 1 x aaa batterij


Euro 11.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal