Oliën

 | 

Hotstone en massage oliënAl onze massage oliën zijn koudgeperst en afkomstig van een groot bedrijf dat in bezit is van ISO certificaten.


KOUDGEPERSTE massage oliën voor een Hotstone en Ontspannings massage 


Koudgeperste massage (huid)oliën zijn vette, plantaardige en koudgeperste oliën. Koud persen is het winningsproces waarbij o.a. de vitaminen en mineralen behouden blijven. Er zijn verschillende basisoliën met een hoge concentratie onverzadigde en essentiële vetzuren (vitamine F). 

Ze zijn uitstekend te gebruiken voor het geven van verschillende massages. Buiten dat het uitstekende oliën zijn voor de complete verzorging van de huid zijn het absolute goede dragers om te mengen met alle etherische (essentiële oliën), om op deze manier uw eigen specifieke massage olie samen te stellen. Let wel! meng nooit een koudgeperste neutrale massage olie met een aantal druppels etherische olie in een plastic flacon. U dient de samenstelling altijd te mengen in een glazen flesje. Etherische oliën 'vreet' het plastic op waardoor ook de samenstelling sterk benadeeld wordt. Kies uw eigen etherische olie uit en maak het zelf. Zo heeft u altijd een verse effectieve samengestelde en werkende hotstone massage olie voor spierpijn, andere pijnen en ontspanning (zie Etherische oliën).


Diverse ongeraffineerde en koudgeperste oliën dragen dezelfde bouwstenen in zich als onze huid. Deze oliën sluiten de huid niet af, worden heel goed door de huid opgenomen, zijn ontzettend voedend met als resultaat een zacht, gezond en natuurlijk uiterlijk. 


Vermijd minerale olie (petroleumolie) deze wordt vaak vanwege de lage kostprijs in veel verzorgingsproducten gebruikt. Het sluit de huid af, verstoord de levende huidcellen en zorgt op lange termijn voor verschraling van de huid. 

Amandel olie Aman1 250 ml

Amandel olie Aman1    250 mlAmandel olie Zoete(niet drogende olie): is rijk aan onverzadigde vetzuren goed houdbaar. Eigenschappen: geschikt voor alle huidtypen, maar vooral een  geweldige olie voor de droge en 35 plus huid. Het geeft bescherming, voeding en vermindert huidirritatie. Verder is het een goede (massage) olie voor het hele lichaam en rijk aan vitaminen A, B1, B2, B6 en E en diverse mineralen. Het is een heerlijke olie om mee te masseren en een goede drager voor etherische oliën.


Euro 5.95Aantal  Amandel olie Aman2 500 ml

Amandel olie Aman2    500 mlEuro 10.90Aantal  Amandel olie Aman3 1000 ml

Amandel olie Aman3    1000 mlEuro 20.90Aantal  Amandel olie effectieve massage olie met etherische olie 30 ml

Amandel olie effectieve massage olie met etherische olie    30 ml
Gemixt in glas en niet in plastic (etherische olie vreet plastic op)

Euro 5.40Aantal  Druivenpit effectieve massage olie met etherische olie 30 ml

Druivenpit effectieve massage olie met etherische olie    30 ml
Gemixt in glas en niet in plastic (etherische olie vreet plastic op)

Euro 4.40Aantal  Druivenpit olie Druiv1 250 ml

Druivenpit olie Druiv1    250 mlDruivenpitoliete gebruiken bij eczeem, psoriasis, gecombineerde, vette en geïrriteerde huid, couperose en allergische huidreacties. Uitstekend te mengen met etherische oliën en andere plantaardige oliën. Het is een goede (massage) olie voor het soepel houden van de huid, werkt sterk doorbloedend, bevat een hoog gehalte aan pycnogenol, een stof die beschermt tegen vrije radicalen en tere haarvaatjes en bezit een hooggehalte vitamine E plus diverse mineralen. 


Euro 5.95Aantal  Druivenpit olie Druiv2 500 ml

Druivenpit olie Druiv2    500 mlEuro 10.95Aantal  Druivenpit olie Druiv3 1000 ml

Druivenpit olie Druiv3    1000 mlEuro 20.95Aantal  Extra Vierge kokos olie niet bewerkt (niet ontgeurd)YEVK1 650 ml

Extra Vierge kokos olie niet bewerkt (niet ontgeurd)YEVK1    650 ml
Yakso het natuurlijke wondermiddel (vermijdt ontgeurde kokos olie)

Het natuurlijke wondermiddel Extra Vierge Kokos olie
Ontgeurde, geraffineerde olie is te mijden als de pest. De levensnoodzakelijke stoffen zijn verloren. Extra Vierge Kokos olie is niet bewerkt, niet geraffineerd, niet ontgeurd, niet gedroogd en niet gebleekt. Extra Vierge Kokos olie is een onbewerkte pure olie, waarbij sterolen, lecithine, polyfenolen, carotenoïden, mineralen, vitamine E en andere plantaardige stoffen behouden blijven.

Het is een onmisbare natuurlijke olie welke absoluut niet mag ontbreken in iedere huishouden. Het is een enorm veelzijdig product wat de gezondheid ten goede komt. De Extra Vierge kokos olie wordt bestempeld als de…‘De gezondste olie op aarde’ zonder synthetische kleur, geur, smaakstoffen, siliconen of paraffine. 

Extra Vierge kokos olie (kokosvet) bekomt men door de pulp een natuurlijke fermentatie te laten ondergaan of door mechanisch persen, wordt vloeibaar bij 25°C, heeft een heel kleine moleculaire structuur en is heel goed opneembaar door de darmen en door de huid. Het is belangrijk dat de Extra Vierge kokos olie van biologische kwaliteit is. Deze gangbare kokosolie wordt veelvuldig gebruikt in haarverzorgingsproducten en cosmetische producten. 

Extra Vierge kokos olie bevat beschermende stoffen zoals laurinezuur, die de huid nodig heeft om zich te wapenen tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. 

Het smeer (sebum) dat de huid van naturen produceert bestaat voornamelijk uit MCT's ( middellange vetzuurketens) zoals die rijkelijk in kokosolie voorkomen. Kokosolie is tevens licht zuurvormend, juist wat de huid nodig heeft. 

Het is een fantastisch en natuurlijk alternatief zijn voor dure cosmetica producten, veel commerciële producten bevatten ongewenste chemicaliën, zitten vol met onvriendelijke vulmiddelen, emulgatoren, allerlei chemische bewaar- en geurstoffen en meestal geraffineerde onverzadigde vetten (worden ranzig eens ze aangebracht op de huid en zijn ontdaan van hun natuurlijke en weinig helende stoffen). 

De meeste huidverzorgingsproducten zijn op basis van petroleumderivaten of op basis van water. Water maakt de huid eventjes zachter maar eens verdampt, wordt de huid droger dan voorheen. Door na het douchen je in te wrijven met Extra Vierge kokos olie herstel je de beschermlaag van de huid. Laat het eerst een paar minuten intrekken. 

Let op! Het gebruik van Extra Vierge Kokos olie (vet) is geen styling product! Kijk goed op de achterkant van het etiket, het gaat hier om 100% kokos olie (vet) te gebruiken voor inwendig en uitwendig gebruik en is dus het enige ingrediënt. Alle andere producten waar kokos olie in is verwerkt, kunt u beter laten staan. Euro 12.15Aantal  Jojoba (was)  Joj1 250 ml

Jojoba (was) Joj1    250 mlJojoba olieis een veelzijdige unieke vloeibare was en wordt in veel verzorgingsproducten verwerkt. Bijzonder geschikt voor de verzorging van een vette huid, maar ook voor de droge, gevoelige en oude wordende huid. Jojoba bezit natuurlijke antioxidans, heeft een natuurlijke beschermingsfactor 4 en zorgt dat de huid langer bruin blijft. De koningin onder de oliën, de olie is verzachtend en laat geen vlekken achter, komt heel dicht bij de natuurlijke huid talg, voelt niet vet aan is een ideale olie en geschikt als basis verzorging voor onder de make-up. Is rijk aan vitamine E, wordt goed door de huid opgenomen en is tevens een vocht inbrengende olie. Het is de koningin onder de oliën, de olie werkt verzachtend. Jojoba bezit een hoge gehalte tocoferol waardoor de olie langzaam oxideert, stabiel blijft en het herstel van littekens stimuleert. Verder reguleert Jojoba de vochtbalans van de huidcellen en remt de talgproductie.


Eigenschappen: geschikt voor alle huidtypen, komt heel dicht bij de natuurlijke talg, voelt niet vet aan het is een  ideale olie. Goed te mengen met etherische oliën en andere massage oliën.


Euro 18.20Aantal  Jojoba (was) Joj2 500 ml

Jojoba (was) Joj2    500 mlEuro 35.40Aantal  Jojoba effectieve massage olie met etherische olie 30 ml

Jojoba effectieve massage olie met etherische olie    30 ml
Gemixt in glas en niet in plastic (etherische olie vreet plastic op)

Euro 7.40Aantal  Jojoba(was) Joj3 1000 ml

Jojoba(was) Joj3    1000 mlEuro 68.80Aantal  Olijf olie Extra Vierge uit Griekenland  EVO1 250 ml

Olijf olie Extra Vierge uit Griekenland EVO1    250 ml
Koudgeperst voor inwendig en uitwendig gebruik

Extra VIERGE OLIJFOLIE  “HET VLOEIBARE GOUD”In Griekenland is meer dan 75% van de olijfoogst "Extra Vierge"  in Italië 50% en Spanje 30%.

        

Een waardevol geschenk uit de natuur en onmisbaar voor het menselijk lichaam is rijk aan vitamine A,D en E, vetzuren, mineralen maar ook uit tal van andere secundaire plantenstoffen. Vanwege de positieve werking staat olijfolie de laatste jaren meer in het middelpunt van de wetenschappelijke belangstelling.

          
Olijfolie is een natuurproduct met een unieke gezondheidswaarde en vele gebruiksmogelijkheden, bijvoorbeeld als geneeskrachtig middel of als doeltreffende lichaamsverzorging. Het enige echte “vloeibare goud” zonder chemische bewerkingen en conserveermiddelen dat het lichaam voorziet van gezonde vitaminen, vetzuren, mineralen en plantenstoffen, maar het lichaam ook verlost van schadelijke gif- en afvalstoffen.
Euro 6.95Aantal  Olijf olie Extra Vierge uit Griekenland EVO2 500 ml

Olijf olie Extra Vierge uit Griekenland EVO2    500 ml
Koudgeperst voor inwendig en uitwendig gebruik

Voedingswaarde Extra Vierge Olijfolie per 100 ml:

Eiwitten, natrium, cholesterol en koolhydraten 0,0 gram.
Enkelvoudig onverzadigde vetten 8,3 gram.
Meervoudig onverzadigde vetten 70,5 gram.


Euro 11.95Aantal