Verzorging

 | 

Verzorging gebit


Informatie Baking SodaInformatie Himalaya Haliet 84 mineralen Informatie Tandpasta zonder fluor (gif)Informatie Suiker het witte gif

Baking Soda van het merk Arm & Hammer Baking 454 gram

Baking Soda van het merk Arm & Hammer Baking    454 gram
Een fijne oplosbare poeder witte poeder voor puur gebruik werkt sterk en schimmeldodend

Verzendkosten Baking Soda in de originele verpakking komt op € 6,95

Indien 1 of 2 pakjes Baking soda wordt overgezet in brievenbus verpakking dan bedraagt de verzendkosten € 4,25 inclusief track en trace.

Er passen 2 pakjes in een brievenbus doos.

Voor alle duidelijkheid, wij komen niet aan de Baking Soda, deze wordt overgeheveld in een gripzakje. 


Euro 1.95


Kiest u voor brievenbuspost of pakketpost:


Aantal  Extra Vierge kokos olie niet bewerkt (niet ontgeurd)YEVK1 650 ml

Extra Vierge kokos olie niet bewerkt (niet ontgeurd)YEVK1    650 ml
Yakso het natuurlijke wondermiddel (vermijdt ontgeurde kokos olie)

Het natuurlijke wondermiddel Extra Vierge Kokos olie
Ontgeurde, geraffineerde olie is te mijden als de pest. De levensnoodzakelijke stoffen zijn verloren. Extra Vierge Kokos olie is niet bewerkt, niet geraffineerd, niet ontgeurd, niet gedroogd en niet gebleekt. Extra Vierge Kokos olie is een onbewerkte pure olie, waarbij sterolen, lecithine, polyfenolen, carotenoïden, mineralen, vitamine E en andere plantaardige stoffen behouden blijven.

Het is een onmisbare natuurlijke olie welke absoluut niet mag ontbreken in iedere huishouden. Het is een enorm veelzijdig product wat de gezondheid ten goede komt. De Extra Vierge kokos olie wordt bestempeld als de…‘De gezondste olie op aarde’ zonder synthetische kleur, geur, smaakstoffen, siliconen of paraffine. 

Extra Vierge kokos olie (kokosvet) bekomt men door de pulp een natuurlijke fermentatie te laten ondergaan of door mechanisch persen, wordt vloeibaar bij 25°C, heeft een heel kleine moleculaire structuur en is heel goed opneembaar door de darmen en door de huid. Het is belangrijk dat de Extra Vierge kokos olie van biologische kwaliteit is. Deze gangbare kokosolie wordt veelvuldig gebruikt in haarverzorgingsproducten en cosmetische producten. 

Extra Vierge kokos olie bevat beschermende stoffen zoals laurinezuur, die de huid nodig heeft om zich te wapenen tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. 

Het smeer (sebum) dat de huid van naturen produceert bestaat voornamelijk uit MCT's ( middellange vetzuurketens) zoals die rijkelijk in kokosolie voorkomen. Kokosolie is tevens licht zuurvormend, juist wat de huid nodig heeft. 

Het is een fantastisch en natuurlijk alternatief zijn voor dure cosmetica producten, veel commerciële producten bevatten ongewenste chemicaliën, zitten vol met onvriendelijke vulmiddelen, emulgatoren, allerlei chemische bewaar- en geurstoffen en meestal geraffineerde onverzadigde vetten (worden ranzig eens ze aangebracht op de huid en zijn ontdaan van hun natuurlijke en weinig helende stoffen). 

De meeste huidverzorgingsproducten zijn op basis van petroleumderivaten of op basis van water. Water maakt de huid eventjes zachter maar eens verdampt, wordt de huid droger dan voorheen. Door na het douchen je in te wrijven met Extra Vierge kokos olie herstel je de beschermlaag van de huid. Laat het eerst een paar minuten intrekken. 

Let op! Het gebruik van Extra Vierge Kokos olie (vet) is geen styling product! Kijk goed op de achterkant van het etiket, het gaat hier om 100% kokos olie (vet) te gebruiken voor inwendig en uitwendig gebruik en is dus het enige ingrediënt. Alle andere producten waar kokos olie in is verwerkt, kunt u beter laten staan. Euro 12.15Aantal  Himalaya Haliet 84 mineralen in en uitwendig  HH2 100 ml

Himalaya Haliet 84 mineralen in en uitwendig HH2    100 ml
Ter ondersteuning voor het verkrijgen van een gezonde huid en lichaam (2000 druppels)

Euro 9.95Aantal  Himalaya Haliet 84 mineralen in en uitwendig H1 10 ml

Himalaya Haliet 84 mineralen in en uitwendig H1    10 ml
Ter ondersteuning voor het verkrijgen van een gezonde huid en lichaam (200 druppels)

Is een effectieve bron met een schat aan 84 mineralen (voeding) ter ondersteuning voor het verkrijgen van een gezonde huid en lichaam. Het lichaam wordt inwendig op celniveau verrijkt met oorspronkelijke mineralen en sporenelementen waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd, de balans wordt hersteld, organen ondersteunt en de gezondheid bevorderd. Uitwendig te gebruiken voor de huid, gebit, shampoo, crèmes, maskers en bodylotion.  

Het stimuleert het afweersysteem, helpt bij spijsverteringsproblemen, neutraliseert de bloeddruk (zowel bij hoge als bij lage). Kwikzilver, lood, arsenicum, amalgaan en kalkophopingen kunnen worden afgevoerd uit ons lichaam.


Euro 3.65


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal