In Uw Voordeel producten

 | 

Complete gezichts verzorgingspakketten


Deze complete verzorgingspakketten zijn samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen, conserveermiddelen, synthetische vulmiddelen geur- en kleurstoffen, paraffine of aardolieproducten. Alle producten komen uit de natuur, onbewerkt, natuurzuiver en zonder fratsen! Hoe eenvoudig, betaalbaar en effectief kan luxe zijn. De Luxe Wellness pakketten bestaan uit producten voor de dagelijkse verzorging inclusief een wekelijkse onderhoud (een peeling, masker en/of pakking en extra voeding). Met de aanschaf van een Luxe Wellness pakket profiteert u nog eens 10% korting op de producten.  


Een mannenhuid is over het algemeen iets anders van huidstructuur, de huid is wat dikker en vaak vetter wat gevoelig is voor puistjes. Over het algemeen hebben mannen huiden een vette huid (grote poriën naarmate men ouder wordt), een gecombineerde huid, een droge huid of een normale huid( tot een leeftijd tot 30 jaar) daarna vallen de huiden terug in een rijpere huid en een oude wordende huid.


Verder bestaat de huid van een man uit dezelfde opbouw als van de vrouw. Er wordt beweerd dat een mannenhuid andere verzorgingsproducten nodig heeft dan een vrouw. Helaas baseert deze bewering op een fabel. Jongens krijgen van huis uit niets mee qua verzorging voor het gezicht maar meisjes wel (?) waarom eigenlijk niet, omdat het een man is …. Een huid is een huid en zonder verzorging gaat een huid in de loop der jaren drastisch achteruit.


In de praktijk zien we overduidelijk de verschillen: een onverzorgde en verwaarloosde mannen huid ziet er op 35/40 jarige leeftijd tussen de 8 en 10 jaar ouder uit dan een verzorgde vrouwenhuid van 35-40 jaar. Vrouwen worden of op de juiste leeftijd of jonger geschat.


Niet alleen het weglaten van een goede verzorging bij een mannenhuid maar ook de manier van levensonderhoud speelt een grote rol. Er zijn mannen maar ook vrouwen die veel te weinig water drinken (het lichaam bestaat uit ruim 70% uit water, 1 liter water op 25 kg lichaamsgewicht) te veel koffie en alcohol per dag consumeren (koffie en alcohol onttrekken te veel vocht uit het lichaam wat terug te zien is in het gezicht zoals rimpeltjes en craquelé nerfjes), roken te veel, zorgen niet voor extra natuurlijke vitaminen, eten te weinig vers fruit en verse groenten, reinigen hun darmen van teveel afvalstoffen niet en zijn eerder geneigd om teveel junkfood en magnetron voedsel te eten. Ook stress, weinig beweging en slaap resulteert in een slecht uitziende huid.


Een compleet overzicht hoe te gebruiken wordt per pdf mee verzonden.

Complete verzorgingspakket nr. 1 11 producten

Complete verzorgingspakket nr. 1    11 producten
Voor vrouwen en mannen

Een mooie en een gezonde huid vraagt om een dagelijkse verzorging, in de ochtend en vooral in de avond voor de nacht. 

Dit Luxe Wellness dagelijkse verzorgingspakket bestaat uit de volgende producten:


Dagelijkse verzorging:1. Reinigingsgel  (100 ml).2. Roos Hydrolaat (100 ml).3. Speciale olie voor de Acne huid olie | roll-on  of druppel flesje  (10 ml).4. Shea butter met Jojoba en Argan olie 2 x daags  (30 ml).Wekelijkse verzorging:5. Selfmicrodermabrasie peeling scrub crème (30 ml) verwijdert dode huidcellen voor een nieuw en fris gelaat en betere opname van de verzorgingsproducten zeer zuinig in gebruik voor ruim 50 keer peelen. Ook ideaal voor alle mannen voor na het scheren, maakt de huid super glad.6. Black Mud Dode zee modder (30 ml)  voor het maken van een masker/pakking. 7. Arm and Hammer Baking Soda (454 gram), om te peelen en voor het maken van een masker. 8 Argiletz kleibrokken (400 gram) voor het maken van een masker/pakking. 9. Zuivere Thijm honing extra voeding (vitamine C) (150 ml)  voor een masker/pakking. 10. Himalaya Haliet 84 mineralen druppels (voeding voor de huid) (10 ml | 200 druppels) in en uitwendig gebruik 5 druppels per keer in een masker/pakking, op een watje of drinkwater (op 1 literfles).11. Tea Tree Lotion  (100 ml)Alle producten zijn ook los te verkrijgen!


Euro 63.74


Geef aan Acne | Gecombineerde | of Vette huid:

Geef aan | Speciale olie Druppel of roll on flesje:


Aantal  Complete verzorgingspakket nr. 2 10 producten

Complete verzorgingspakket nr. 2    10 producten
Voor vrouwen en mannen

Een mooie en een gezonde huid vraagt om een dagelijkse verzorging, in de ochtend en vooral in de avond voor de nacht. 

Dit Luxe Wellness dagelijkse verzorgingspakket bestaat uit de volgende producten:


Dagelijkse verzorging:1. Reinigingsgel  (100 ml).2. Roos Hydrolaat (100 ml).3. Speciale olie voor de Acne huid olie | roll-on  of druppel flesje  (10 ml).4. Shea butter met Jojoba en Argan olie 2 x daags  (30 ml).Wekelijkse verzorging:5. Selfmicrodermabrasie peeling scrub crème (30 ml) verwijdert dode huidcellen voor een nieuw en fris gelaat en betere opname van de verzorgingsproducten zeer zuinig in gebruik voor ruim 50 keer peelen. Ook ideaal voor alle mannen voor na het scheren, maakt de huid super glad.6. Black Mud Dode zee modder (30 ml)  voor het maken van een masker/pakking. 7. Arm and Hammer Baking Soda (454 gram), om te peelen en voor het maken van een masker. 8 Argiletz kleibrokken (400 gram) voor het maken van een masker/pakking. 9. Zuivere Thijm honing extra voeding (vitamine C) (150 ml)  voor een masker/pakking. 10. Himalaya Haliet 84 mineralen druppels (voeding voor de huid) (10 ml | 200 druppels) in en uitwendig gebruik 5 druppels per keer in een masker/pakking, op een watje of drinkwater (op 1 literfles).Alle producten zijn ook los te verkrijgen!


Euro 56.79


Geef aan Droge | of Gevoelige huid:

Geef aan speciale olie | Druppel of roll on flesje:


Aantal  Complete verzorgingspakket nr. 3 10 producten

Complete verzorgingspakket nr. 3    10 producten
Voor vrouwen en mannen

Een mooie en een gezonde huid vraagt om een dagelijkse verzorging, in de ochtend en vooral in de avond voor de nacht. 

Dit Luxe Wellness dagelijkse verzorgingspakket bestaat uit de volgende producten:


Dagelijkse verzorging:1. Reinigingsgel  (100 ml).2. Roos Hydrolaat (100 ml).3. Speciale olie voor de Acne huid olie | roll-on  of druppel flesje  (10 ml).
4. Shea butter met Jojoba en Argan olie 2 x daags  (30 ml).Wekelijkse verzorging:5. Selfmicrodermabrasie peeling scrub crème (30 ml) verwijdert dode huidcellen voor een nieuw en fris gelaat en betere opname van de verzorgingsproducten zeer zuinig in gebruik voor ruim 50 keer peelen. Ook ideaal voor alle mannen voor na het scheren, maakt de huid super glad.6. Black Mud Dode zee modder (30 ml)  voor het maken van een masker/pakking. 7. Arm and Hammer Baking Soda (454 gram), om te peelen en voor het maken van een masker. 8. Argiletz kleibrokken (400 gram) voor het maken van een masker/pakking. 9. Zuivere Thijm honing extra voeding (vitamine C) (150 ml)  voor een masker/pakking. 10. Himalaya Haliet 84 mineralen druppels (voeding voor de huid) (10 ml | 200 druppels) in en uitwendig gebruik 5 druppels per keer in een masker/pakking, op een watje of drinkwater (op 1 literfles).Alle producten zijn ook los te verkrijgen!


Euro 56.79


Geef aan Jonge | Normale | of Ouderwordende huid:

Geef aan | Speciale olie Druppel of roll on flesje:


Aantal