Massage artikelen

 | 

Massage hulpmiddelen pijnverlichting


Hulpmiddel Triggerpoint massage bal groot per stuk

Hulpmiddel Triggerpoint massage bal groot    per stuk
Een onmisbaar hulpmiddel voor het opheffen van talloze pijnen en ongemakken

Masseer, help en verlos uzelf van de meest voorkomende pijnen


De klassieke ‘DOE HET ZELF MASSAGE METHODE’ , waardoor je niet afhankelijk bent van vele bezoeken aan een dure specialist, huisarts, kraker, giropracticus, fysiotherapeut etc.


We hebben allemaal het hele rondje gedaan, chiropraxie, accupunctuur, magnetiseren, diëten, kruidentherapie, het plichtsgetrouw innemen van pijnstillers, rek en strek oefeningen. Het lost het probleem niet op. 


Triggerpoints zijn geen acupunctuurpunten of spierkrampen en reageren niet op: positief denken, bio feedback, meditatie of toenemend ontspannen.


Een ontstellend hoog percentage artsen en andere medici zijn nog niet op de hoogte van triggerpoints, ondanks er in de medische literatuur al meer dan zestig jaar over wordt geschreven.


Triggerpoints staan voor afgeleide pijnen d.w.z. Triggerpoints veroorzaken altijd pijn op een andere plek en lijden de pijn naar ergens anders. Ze veroorzaken hoofdpijn, pijn in nek en kaak, pijn in de onderrug, tennisarmen en carpaal tunnel syndromen. Ze zijn de bron van de pijn in de gewrichten, zoals de schouder, pols, heup, knie en enkel, die zo vaak wordt aangezien voor artritis, tendinitis, bursitis en letsel aan de gewrichtsbanden. Triggerpoints veroorzaken ook nog andere symptomen zoals: duizeligheid, oorpijn, sinusitis, misselijkheid, maagzuur, hartritme stoornissen, pijn aan de geslachtsdelen en gevoelloosheid in handen en voeten. Zelfs fibromyalgie kan zijn oorsprong hebben in triggerpoints. De problemen die triggerpoints veroorzaken kunnen verassend eenvoudig te verhelpen zijn, de meeste mensen kunnen hemzelf doen, als ze maar over de juiste informatie beschikken. Het wordt tijd dat gewone mensen het recht op een pijnvrij bestaan in eigen hand nemen. 


Wat is een Triggerpoint…

Triggerpoints zijn knoopjes in spieren die kunnen variëren ter grootte van een rijstkorrel tot een erwt of zelfs iets groter, welke diep in een spier begraven ligt.

Met behulp van de juiste massage bal kan de pijn en het probleem worden opgeheven. Zoek het betreffende punt op en rol met korte, langzame bewegingen. Ontspan uw spieren wanneer u ze behandelt, adem goed door. Behandel de triggerpoints zes keer per dag en niet meer dan zes tot twaalf strijkingen per knoop. 


Dit veelzijdig product is te gebruiken voor het hele lichaam en niet te vergeten voor onder de voeten voor het ondergaan van heerlijke voetreflex massage wat het hele lichaam ten goede komt.

De Triggerbal (60 mm)kost € 3,89 en is ook te gebruiken voor de meest voorkomende pijnen. Een onmisbaar hulpmiddel voor een ieder om zichzelf te verlossen van vele pijnen. Het materiaal is door de juiste hardheid niet stuk te krijgen. 

Hoe te gebruiken… een complete productinformatie met de meest voorkomende (ruim 150) indicaties wordt per mail verzonden

Let op! Het gebruik van een tennisbal of een andere (zachte) massage bal zijn niet hard genoeg om de knoopjes welke (diep) begraven liggen in een spier op te lossen.


De Triggerppint massage bal is te gebruiken voor de meest voorkomende pijnen. Een onmisbaar hulpmiddel voor een ieder om zichzelf te verlossen van vele pijnen. Het materiaal is niet stuk te krijgen. 


Een complete gebruiksaanwijzing met bijbehorende teksten en afbeeldingen wordt meegeleverd.


Alle voordelen op een rij:

U koopt een product voor uw leven.

Door zelfmassage  met de Triggerpoint massage bal verlost u uzelf van de pijnen en eventueel van de klacht.

Overal uit te voeren waar u ook maar bent en makkelijk mee te nemen in uw tas of jaszak.

Gratis voetreflexmassage waarbij blokkades in het lichaam worden behandeld.

Niet meer afhankelijk van pijnstillers.

Het werken met de Triggerbal vraagt om een zeer korte oefening, maar zodra u het onder de knie krijgt wordt het uw favoriete hulpmiddel!

Eenvoudig in onderhoud.

Levert u op jaarbasis een aardig spaarcentje op (betalen van behandelingen en kopen van medicijnen en smeermiddelen).

Het bespaart u dus niet alleen geld maar ook tijd en een gratis onderhoud voor een 'pijnvrij' leven.
Afmeting: 60 mm

Materiaal: hard rubber.


Te verkrijgen in een kleur of gecombineerde kleuren.


Inclusief praktijk informatie, deze wordt per mail doorgestuurd.
Bij een afname van:  


1 stuk: € 3,89 per stuk

3 stuks: € 2,39 per stuk

10 stuks: € 1,79 per stuk

20 stuks:  € 1,59 per stuk

40 stuks:  € 1,29 per stuk

50 stuks: € 1,09 per stuk

100 stuks: € 0,99 per stuk

Verzendkosten tot 40 stuks komt op € 6,95 | Verzendkosten vanaf 40 stuks komt op € 3,48 | Verzendkosten vanaf 80 stuks is gratis.


De eventuele korting wordt in de rekening verwerkt


Aantal  Jade dubbele roller voor gezicht Gratis verzendkosten! Per stuk

Jade dubbele roller voor gezicht Gratis verzendkosten!    Per stuk
Afmeting: 14 x 5.5 cm

De grote roller is te gebruiken voor een complete gezicht, hoofd en hals massage en de kleine roller is te gebruiken voor de aanwezige rimpels in het gezicht. Zowel de grote roller als de kleine roller kan effectief gebruikt worden om aanwezige knopen in armen en benen weg te masseren.

Gratis verzendkosten t.w.v. € 3,95 inclusief Track en trace uitsluitend in Nederland. Alle producten welke in de webwinkel worden aangeboden met Gratis verzendkosten geldt uitsluitend voor Nederland. Belgische klanten genieten wel een korting van € 3,48 op de verzendkosten. 


Euro 13.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Jade roller en Jade krabber Per stuk

Jade roller en Jade krabber    Per stuk
Telescoop uitschuifbaar tot 36 cm lang

De Jade krabber is te gebruiken voor het losmaken van bindweefsel verklevingen en een trage doorbloeding. Een uitstekend hulpmiddel ter verkrijging van een optimale doorbloeding in het gezicht, een doorbloeding van de hoofdhuid ter voorkoming van verstikking van de haarwortels en de rug voor een effectieve opname van een rug massage.
De kleine roller is te gebruiken voor de aanwezige rimpels in het gezicht, de schedel en kan effectief gebruikt worden om aanwezige knopen in armen en benen weg te masseren.

Gratis verzendkosten t.w.v. € 3,95 inclusief Track en trace uitsluitend in Nederland. Alle producten welke in de webwinkel worden aangeboden met Gratis verzendkosten geldt uitsluitend voor Nederland. Belgische klanten genieten wel een korting van € 3,48 op de verzendkosten. 


Euro 13.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Jade schraper voor het hele lichaam, hoofd handen en voeten 7.5 x 4.5 cm

Jade schraper voor het hele lichaam, hoofd handen en voeten    7.5 x 4.5 cm
Top kwaliteit wordt geleverd in een luxe stoffen zakje JS01

Euro 6.05


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Jade triggerstaaf  voor  voet, hand en gezicht reflex 13 x 1,3 cm

Jade triggerstaaf voor voet, hand en gezicht reflex    13 x 1,3 cm
Fantastisch hulpmiddel voor het wegmasseren van knopen in de spieren

Euro 11.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:

Wilt u het programma overzicht voor de rimpels:


Aantal  Thera Cane TC1

Thera Cane TC1
Een onmisbaar hulpmiddel om zichzelf te verlossen van alle pijnen in een zeer korte tijd

50% korting op de verzendkosten. Plus gratis 1 Triggerbal t.w.v. € 3,89  inclusief complete gebruiksaanwijzing. De korting wordt in de rekening aangepast.


Masseer knopen (triggerpoints) in spieren weg met de Thera Cane®. Een onmisbaar hulpmiddel om snel verlost te worden van pijnen in een zeer korte tijd. Het biedt verlichting aan spierklachten, stijfheid, gevoeligheid en pijn die door triggerpoints kunnen ontstaan. De Thera Cane® is eenvoudig te gebruiken en legt het geven van de verlichting op de plaats waar het thuis hoort: in eigen handen.

Thera Cane® is special ontworpen om met een effectieve druk de pijnlijke knopen (triggerpoints) die zich bevinden in de spieren in zeer korte tijd weg te masseren. De Thera Cane® is overal op het lichaam te gebruiken zo ook op lastige plaatsen waar men zelf niet bij kan komen.

Wat is nu eigenlijk een Triggerpoint

Een triggerpoint doet bijzonder veel pijn als je erop drukt. Het ‘knobbeltje’ is de triggerpoint zelf. Het voelt aan als een knoop of klontje in de grootte van een speldenknop, rijstkorrel tot een erwt, welke diep in de spier begraven ligt. In de grote spieren van het bovenbeen kan de knoop aanvoelen zo groot als een duim. Het zijn dus kleine spierknopen.

Een onmisbaar hulpmiddel om zichzelf te verlossen van alle pijnen in een zeer korte tijd !

De Thera Cane is te gebruiken voor: de hals, nek, schouders, langs de schouderbladen, bovenrug, bovenkant en midden van de rug, onderrug, bovenkant benen, achterkant benen, onder benen, binnenkant been, voeten, boven armen, onder armen, handen, borstkas, borst en buik, heupen, ribben en billen.

Alle voordelen op een rij: door zelfmassage met de Thera Cane® verlost men zichzelf van de pijnen en het opheffen van de klacht en men is niet meer afhankelijk van pijnstillers. Het bespaart dus niet alleen geld maar ook tijd en een gratis onderhoud voor een 'pijn vrij' leven.  De Thera Cane is het beste therapeutische massage middel dat u waar dan ook kunt vinden. Gegarandeerd voor het leven! Het werken met de Thera Cane® vraagt om een korte oefening, zodra men het onder de knie krijgt wordt de Thera Cane® het favoriete hulpmiddel! 

Video


Euro 53.99Aantal