Massage artikelen

 | 

Massage praktijk instructieboeken


5 tot 10 instructieboeken 5% korting | 10 tot 15  instructieboeken 10% korting | 15 tot 20 instructieboeken 15% korting | 20 tot 25 instructieboeken 20% korting | 25 en meer instructieboeken 25% korting. De korting wordt in de rekening aangepast.

Basalt  of Jade Hotstone en Cold Mainicure | Nagelstyliste 42 pagina's

Basalt of Jade Hotstone en Cold Mainicure | Nagelstyliste    42 pagina's
Manicure | Nagelstyliste

Met behulp van het instructieboek leert u aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten een aantal klassieke manuele massage technieken en diverse technieken met Jade edelstenen of Basalt stenen voor het geven van een professionele handen en armenmassage. Onmisbaar voor een ieder die zijn/haar behandeling wil uitbreiden. 

Het instructieboek is op een makkelijke en heldere wijze beschreven en laat zien hoe men met Basalt of Jade edelstenen een professionele armen en handen massage kan geven. Het kunnen geven van een behandeling met Jade of  Basalt is de basis voor ontspannende en verzorgde handen en armen. Het zorgt voor een goede doorbloeding, spankracht van de huid, stimuleert de celstofwisseling en zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen waardoor de huid steviger, mooier, gladder en zachter wordt.


Onderwerpen die aan de orde komen: wat is een Hot en Cold stone massage, waar komt het vandaan, waar bestaan de stenen uit, wat is de werking. Onderhoud van de stenen. Gebruik van Basalt en Jade edelstenen. Contra – indicaties. Tips en adviezen voor de gever en ontvanger. Wat zijn basisoliën, geschiedenis en werking etherische oliën. Technieken en methoden. Voorbeeld van een complete behandeling handen en armen massage en tot slot de benodigdheden. 

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen  is gebaseerd op  30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrijking van uw eigen behandelingen. 

Instructieboek  Basalt Hot en Coldstone Manicure | Nagelstyliste.  

Titel | Ultra verwennerij voor mooiere handen en armen | 42 pagina's

ISBN: 978-90-810506-5-4 NUR: 864

Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 19.99Aantal  Basalt Hotstone en Cold Gezicht 58 pagina

Basalt Hotstone en Cold Gezicht    58 pagina"s
Gezicht Hals Decollete

Met behulp van het instructieboek leert u aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten, de technieken van het masseren met Basalt stenen voor het geven van een professionele Hotstone en Cold gezicht, hals en decolleté massage. Ook komt het masseren met Jade rollers aan de orde.

Daar de ontspanning voor een derde begint tijdens het ondergaan van een geweldige en ontspannende Hot en Cold stone gezichtsmassage, welke voor een belangrijk deel uitmaakt van de totale ontspanning van het lichaam mag zo’n behandeling absoluut niet ontbreken in uw salon/ruimte.

Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn: wat is een Hot en Cold stone massage, waar komt het vandaan, waar bestaan de stenen uit, wat is de werking. Onderhoud van de stenen. Gebruik van Jade rollers. Contra – indicaties. Tips en adviezen voor de gever en ontvanger. Wat zijn basisoliën, geschiedenis en werking etherische oliën. Technieken en methoden. Voorbeeld van een complete behandeling stenen gezicht, hals en decolleté massage en tot slot de benodigdheden. 

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen is gebaseerd op 30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrijking van uw eigen behandelingen.

Instructieboek Hotstone en Cold gezicht, hals en decolleté.

Titel | De ultieme ontspanning begint bij het gezicht | 52 pagina's

ISBN: 978-90-810506-4-7

Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 20.99


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Basalt Hotstone en Cold Lichaam 58 pagina's

Basalt Hotstone en Cold Lichaam    58 pagina's
Lichaam

Dit praktijkgerichte massage boek is op een makkelijke, toegankelijke en heldere wijze geschreven en geschikt voor beginners, gevorderden, schoonheidsspecialisten, massage therapeuten, sportmasseurs en fysiotherapeuten maar ook voor een ieder die iets wil doen op het gebied van massage. Voor hen die overwegen een praktijk te willen beginnen of reeds een Massagepraktijk hebben is dit instructieboek van onschatbare waarde. Laat u verassen!

Onderwerpen die aan de orde komen: wat is een Hotstone en Cold  massage, waar komt het vandaan, waar bestaan de stenen uit, wat is de werking. Onderhoud van de stenen. Contra – indicaties. Tips en adviezen voor de gever en ontvanger. Wat zijn basisoliën, geschiedenis en werking etherische oliën. Technieken en methoden. Voorbeeld van een complete behandeling stenen lichaamsmassage en tot slot de benodigdheden.

Het kunnen geven van een Hotstone en Cold massage lichaam is een waardevolle, diepwerkende en ontspannende uitbreiding maar ook een aanwinst voor in Uw Beauty Salon, Praktijk, Instituut of voor Privé. Een Hotstone en Cold massage lichaam die een ieder verandert op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau en is uitstekend te combineren naast alle massagetechnieken, die u wilt leren of inmiddels hebt geleerd.

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen is gebaseerd op 30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrijking van uw eigen behandelingen.

Instructieboek Hotstone en Cold massage lichaam | 58 pagina's

Titel | Steen voor steen…..stap voor stap

Tweede druk: ISBN-90:  90-810 506-1-3 NUR:  861

Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 20.99Aantal  Basalt of Jade Hotstone en Cold Pedicure 44 pagina's

Basalt of Jade Hotstone en Cold Pedicure    44 pagina's
Pedicure

Euro 19.99


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Basalt of Jade Hotstone en Cold Rug Schouder Nek 44 pagina's

Basalt of Jade Hotstone en Cold Rug Schouder Nek    44 pagina's
Rug Schouder Nek

Dit instructieboek is op een makkelijke en heldere wijze beschreven en geschikt voor beginners, gevorderden, schoonheidsspecialisten, massage therapeuten, sportmasseurs en fysiotherapeuten maar ook voor een ieder die iets wil doen op het gebied van massage. Voor hen die overwegen een praktijk te willen beginnen of reeds een Massagepraktijk hebben is dit instructieboek van onschatbare waarde.

Onderwerpen die aan de orde komen: wat is een Hot en Cold stone massage, waar komt het vandaan, waar bestaan de stenen uit, wat is de werking. Onderhoud van de stenen. Contra – indicaties. Tips en adviezen voor de gever en ontvanger. Wat zijn basisoliën, geschiedenis en werking etherische oliën. Technieken en methoden. Voorbeeld van een complete behandeling stenen rug, schouder en nek massage en tot slot de benodigdheden.

Het geven van een Hot en Cold stone massage Jade of Basalt is een waardevolle, diepwerkende, verzorgende en ontspannende uitbreiding maar ook een aanwinst voor in Uw Beauty Salon, Praktijk, Instituut of voor Privé! Een Hot en Cold stone massage Rug, Schouder en Nek behandeling (met Jade of Basalt) is de basis voor ontspannende en verzorgde rug, schouder en nek.

Het zorgt voor een goede doorbloeding, het opheffen van verklevingen, spankracht van de huid, stimuleert de celstofwisseling en zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen waardoor de huid steviger, mooier, gladder en zachter wordt.

De rug met z’n ruggenwervels is onze steunpilaar. De rug is sterk, met een grote beweeglijkheid naar alle kanten. De ruggenmergzenuwen staan in verbinding met alle organen. De zenuwen op de rug waaieren naar alle lichaamsdelen uit, daarom heeft een rug behandeling een enorme impact op het hele lichaam. Sta eens stil bij de gedachte om ook maar iets te mankeren aan uw rug schouder of nek. Reden des te meer om te kiezen voor een unieke, verzorgende en herstel bevorderde rug, schouder en nekmassage behandeling.

Het ondergaan van een stenenmassage behandeling werkt: kalmerend, ontspannend, zorgt voor een goede doorstroming van de lymfevaten en aderen bij overbelasting van de spieren, vet en spierweefsel, het werkt ioniserend op verslapte spieren en is uitermate geschikt voor een goedwerkende afvoer van de afvalstoffen.

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen is gebaseerd op  30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrrijking van uw eigen behandelingen.

Alle besproken technieken worden aangeleerd bij een twee jarige opleiding voor schoonheidsspecialiste en sportmasseur.

Instructieboek Basalt |Jade Hot en Coldstone Rug Schouder Nek   

Titel | Een geestelijke en lichamelijke ontspanning ...geeft RUST...ONTSTRESST en ONTHAAST | 44 pagina's

ISBN:  978-90-810506-9-2 NUR 864

Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 20.99


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Hoofdmassage 54 pagina's

Hoofdmassage    54 pagina's
Inclusief schouders en nek

Dit instructieboek is op een makkelijke en heldere wijze beschreven en geschikt voor beginners, gevorderden, kappers, schoonheidsspecialisten, massage therapeuten, sportmasseurs en fysiotherapeuten maar ook voor privé gebruik. Voor hen die overwegen een praktijk te willen beginnen of reeds een Massagepraktijk hebben is dit instructieboek van onschatbare waarde.

Het is een handzaam en informatief instructieboek voor iedereen die van (professioneel en verantwoord) masseren houdt. U leert aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten om een professionele Hoofdmassage te geven inclusief nek en schouders op basis van de originele Klassieke massage technieken in combinatie met doeltreffende Reflex technieken op het hoofd. Alles wordt duidelijk en helder uiteen gezet.

Onderwerpen die aan de orde komen: de Europese officiële klassieke technieken : effleurage, petrisage, frictie en tapotements voor het hoofd, nek en schouders. Het gebruik van diverse hulpmiddelen ter ontlasting van duimen en polsen. Een stukje praktijk ademhaling. Losmaken en masseren van de schedel, nekspieren en de schouders, in combinatie met reflexologie van de schedel. Een overzicht om uzelf een hoofdmassage te geven, met behulp van reflexologie inclusief schema's, diverse hulpmiddelen een speciale techniek ter voorkoming van grijze haren en het aanzetten van nieuwe haren. Tot slot de praktijk hoe een complete behandeling Hoofdmassage  te geven.

Een herhaalde, werkende en effectieve hoofdmassage heeft het vermogen om verlichting c.q. af te rekenen met: hoofdpijn, stress, nervositeit, migraine, spanningen in de nek en schouders en niet te vergeten ter ondersteuning van een mooie en gezonde haardos. Het maakt de hoofdhuid sterker, soepeler, gezonder, zorgt voor een betere bloedcirculatie, maakt hoofdhuid verklevingen los en activeert de haarwortels.

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen  is gebaseerd op 30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrijking van uw eigen behandelingen.

Instructieboek Hoofdmassage       
         
Titel | Voor iedereen … door iedereen | 54 pagina's

ISBN:  978-94-91241-00-0              
   
Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 20.99


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Jade Hotstone en Cold Gezicht Hals en Decollete 57 pagina's

Jade Hotstone en Cold Gezicht Hals en Decollete    57 pagina's
Gezicht Hals en Decollete

Met behulp van het instructieboek leert u aan de hand van duidelijke foto’s voorzien van begeleidende teksten, de technieken van het masseren met Jade edelstenen voor het geven van een professionele Hot en Cold stone gezicht, hals en decolleté massage. Ook komt het masseren met Jade rollers aan de orde.

Een massage met Jade edelstenen Hot en Cold is absoluut niet te vergelijken met een Basalt Hot en Cold stone massage. Deze massage met edelstenen werkt veel intenser en krachtiger, het is een complete nieuwe holistische behandeling welke overwegend door een professionele masseur wordt gegeven.

Jade een groene, beschermende, waardevolle en fantastische geslepen edelsteen in schoonheid en subliem in gebruik voor een Jade Hot en Cold stone massage (ook te gebruiken op kamer temperatuur). Jade herstelt lichamelijk en psychisch evenwicht, harmoniseert alle chakra's, versnelt het genezingsproces, brengt de stofwisseling in balans en heeft een positieve uitwerking op de huid en het lichaam. Door te masseren met Jade edelstenen worden alle effecten van een gewone stenen massage extra versterkt maar ook buitengewoon en aangenaam aangevuld.

Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn: wat is een Jade Hot en Cold stone massage, waar komt het vandaan, waar bestaan de stenen uit, wat is de werking. Onderhoud van de stenen. Gebruik van Jade rollers. Contra – indicaties. Tips en adviezen voor de gever en ontvanger. Wat zijn basisoliën, geschiedenis en werking etherische oliën. Technieken en methoden. Voorbeeld van een complete behandeling gezicht, hals en decolleté massage met edelstenen en tot slot de benodigdheden.  

Daar de ontspanning voor een derde begint tijdens het ondergaan van een geweldige en ontspannende Hot en Cold stone gezichtsmassage, welke voor een belangrijk deel uitmaakt van de totale ontspanning van het lichaam mag zo’n behandeling absoluut niet ontbreken in uw salon/ruimte.

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen is gebaseerd op  30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrijking van uw eigen behandelingen.

Instructieboek Hot en Cold stone gezicht, hals en decolleté | 57 pagina's

Titel | De drie ongeëvenaarde massage methoden met edelstenen…voor het gezicht, hals en decolleté…

ISBN: 978-90-810506-4-7

Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 22.99


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Jade Hotstone en Cold Lichaam 54 pagina's

Jade Hotstone en Cold Lichaam    54 pagina's
Lichaam

                


Dit instructieboek is op een makkelijke en heldere wijze beschreven en geschikt voor beginners, gevorderden, schoonheidsspecialisten, massage therapeuten, sportmasseurs en fysiotherapeuten maar ook voor een ieder die iets wil doen op het gebied van massage. Voor hen die overwegen een praktijk te willen beginnen of reeds een Massagepraktijk hebben is dit instructieboek van onschatbare waarde.

Een massage met Jade edelstenen Hot en Cold massage lichaam is absoluut niet te vergelijken met een Basalt Hot en Cold stone massage. Deze massage met edelstenen werkt veel intenser en krachtiger, het is een complete nieuwe holistische behandeling welke overwegend door een professionele masseur wordt gegeven.

Jade een groene, beschermende, waardevolle en fantastische geslepen edelsteen in schoonheid en subliem in gebruik voor een Jade Hot en Cold stone massage (ook te gebruiken op kamer temperatuur). Jade herstelt lichamelijk en psychisch evenwicht, harmoniseert alle chakra's, versnelt het genezingsproces, brengt de stofwisseling in balans en heeft een positieve uitwerking op de huid en het lichaam. Door te masseren met Jade edelstenen worden alle effecten van een gewone stenen massage extra versterkt maar ook buitengewoon en aangenaam aangevuld.

Onderwerpen die aan de orde komen: wat is een Jade Hot en Cold stone massage, waar komt het vandaan, waar bestaan de stenen uit, wat is de werking. Onderhoud van de stenen. Contra – indicaties. Tips en adviezen voor de gever en ontvanger. Wat zijn basisoliën, geschiedenis en werking etherische oliën. Technieken en methoden. Voorbeeld van een complete behandeling lichaamsmassage met edelstenen en tot slot de benodigdheden. 

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen is gebaseerd op  30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrijking van uw behandelingen.

Instructieboek Jade stone massage Hot en Cold lichaam.

Titel | Jade edelstenen versterken de vijf hoofddeugden …in de mens… | 54 pagina's

ISBN: 978-90-810 506-6-1 NUR 864

Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 22.99


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Klassieke  massage Rug Schouder Nek 32 pagina's

Klassieke massage Rug Schouder Nek    32 pagina's
Rug Schouder en Nek met de officiële klassieke massagegrepen

Euro 19.99


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Klassieke massage Gezichts Hals Decollete 29 pagina's

Klassieke massage Gezichts Hals Decollete    29 pagina's
Gezichts Hals Decollete met de officiële klassieke massagegrepen

Dit deskundig geschreven instructieboek verschaft u een heldere kijk op alle technieken die nodig zijn voor het geven van een doeltreffende en ontspannende gezicht, hals en decolleté massage. De verschillende technieken worden stap voor stap uitgelegd met duidelijke foto's. Onderwerpen die aan de orde komen: buiten de vier technieken nog extra vier andere belangrijke en doeltreffende technieken. Wat zijn basisoliën, geschiedenis en werking etherische oliën. Tips en adviezen. Voorbeeld van een complete behandeling gezicht, hals en decolleté massage en tot slot tips en benodigdheden.

In de praktijk leert men uitsluitend een lichaamsmassage te geven en niet een gezichtsmassage. Dit is echter toch een heel groot gemis. Daar de ontspanning voor een derde begint tijdens het ondergaan van een geweldige en ontspannende gezichtsmassage, welke voor een belangrijk deel uitmaakt van de totale ontspanning van het lichaam. De gezichtsspieren regelen alle gezichtsuitdrukkingen te weten: kauwen, lachen, huilen en fronsen, zelfs tijdens het slapen zijn de gezichtsspieren niet ontspannen.

Wat is de werking van een gezichtsmassage: heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking. Brengt je in balans. Verlicht spanningen. Vergroot het gevoel van welzijn. Beurt je op bij neerslachtigheid. Activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam. Verhoogt bloed en lymfestelsel, waardoor de weefselstofwisseling gestimuleerd wordt. Stimuleert het immuunsysteem. Zorgt voor een betere zuurstofvoorziening van de weefsels. Is een belangrijk onderdeel van de totale lichaamsmassage.

Na een gezichtsmassage komt men er pas achter hoeveel spanningen gezichtsspieren vasthouden.

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen is gebaseerd op 30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrijking van uw eigen behandelingen.

Alle besproken Klassieke massage technieken worden normaliter aangeleerd bij een twee jarige opleiding voor schoonheidsspecialiste.

Instructieboek gezichtsmassage

Titel | De vier  ‘GOUDEN’ Klassieke massagegrepen | 29 pagina's

ISBN: 978-90-810 506-2-3 NUR 864

Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 20.99


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Klassieke massage hele Lichaam 58 pagina's

Klassieke massage hele Lichaam    58 pagina's
Lichaam met de officiële klassieke massagegrepen

Dit deskundig geschreven instructieboek verschaft u een heldere kijk op alle technieken die nodig zijn voor het geven van een heerlijke ontspanning massage. De verschillende technieken worden stap voor stap uitgelegd met duidelijke foto's.

Onderwerpen die aan de orde komen: buiten de vijf technieken nog extra vier andere belangrijke en doeltreffende technieken. Wat zijn basisoliën, geschiedenis en werking etherische oliën. Tips en adviezen. Voorbeeld van een complete behandeling  lichaamsmassage en tot slot tips en benodigdheden. 

Masseren is een dankbaar en prachtig vak, het is onvoorstelbaar hoeveel mensen over de hele wereld hiervoor hebben gekozen en hoeveel mensen ook nu kiezen om zich de eeuwenoude technieken eigen te maken. Het geven van een professionele ontspannende lichaamsmassage met klassieke massagegrepen zorgt: voor een betere doorbloeding in huid en spieren, een algeheel gevoel van welbevinden, een tonusverbetering, een  ontspanning van verkrampte spieren, een betere afvoer van de afvalstoffen, een verbeterde ademhaling en het verminderen van vermoeidheid.

Een klassieke massage zorgt voor een diepe ontspanning en welbevinden, het is de ultieme Wellness ervaring. Een ontspannende lichaamsmassage met klassieke massagegrepen is een fantastische geschenk om te geven maar ook om te ontvangen.

De inhoud van al haar geschreven elf instructieboeken op gebied van massages en Spa Wellness behandelingen is gebaseerd op 30 jaar praktijkervaring welke zij heel graag wil delen, doorgeven en overbrengen aan een ieder die zich aangetrokken voelt om een volwaardige, goede, ontspannende, deskundige en uiteraard professionele behandelingen te kunnen uitvoeren c.q. geven ter verrijking van uw eigen behandelingen.

Alle besproken Klassieke massage technieken worden normaliter aangeleerd bij een twee jarige opleiding voor schoonheidsspecialiste en sportmasseur.

Instructieboek Complete Lichaamsmassage

Titel | De viif ‘GOUDEN’  Klassieke massagegrepen | 58 pagina's

ISBN: 978-90-810506-3-0 NUR 864

Uitgever: In Uw Voordeel Eenmanszaak (ook te bestellen via de boekwinkel).

Auteur  : F.Th. Evers


Euro 20.99


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal