ALLE AANBIEDINGEN

 | 

Himalaya zoutsteen lamp


Zolang de voorraad strekt! Bij aankoop van iedere Himalaya zout steen LED lampje gratis een Himalaya Zout steen LED lampje met USB aansluiting voor de computer t.w.v. € 8,95. De korting wordt in de rekening verwerkt.

Himalaya Zoutsteen lamp op een houten voet Zout nr.00

Himalaya Zoutsteen lamp op een houten voet Zout nr.00
Zoutsteen LED lampje met USB aansluiting voor de computer

Product eigenschappen:

dit product staat garant voor een uniek en persoonlijk cadeau en bevat unieke zoutkristallen gewonnen uit het gebied aan de voet  van de Himalaya. Er bestaat geen zout ter wereld dat de kleur en zuiverheid van dit zout overtreft. Iedere zout lamp is met de hand gemaakt, er bestaat geen twee gelijke zoutlampen.

Hoogte zoutlamp:  11 cm 

Lengte snoer: 1.40m

De Himalaya zout steen lamp staat op een houten voetje, middels een USB adapter kan het ook in ieder stopcontact gebruikt worden, volkomen veilig en uitermate geschikt als nachtlampje.

Super aanbieding, zolang de voorraad strekt! Bij aankoop van iedere Himalaya zoutsteen LED lamp uit de winkel Gratis een Himalaya Zoutsteen LED lampje met USB aansluiting voor de computer t.w.v. € 8,95.
Middels een USB adapter kan het ook in ieder stopcontact gebruikt worden. Deze dient wel apart gekocht te worden. Volkomen veilig en uitermate geschikt als nachtlampje!


Euro 8.95Aantal