LEEG VERKOOP ! ALLES IN ÉÉN KOOP !

 | 

Triggerpoint massagebal


Masseer zelf uw pijnen, klachten en ongemakken weg! en help en verlos uzelf van de meest voorkomende pijnen.


De klassieke ‘DOE HET ZELF MASSAGE METHODE’ , waardoor je niet afhankelijk bent van vele bezoeken aan een dure specialist, huisarts, kraker, giropracticus, fysiotherapeut etc.


We hebben allemaal het hele rondje gedaan, chiropraxie, accupunctuur, magnetiseren, diëten, kruidentherapie, het plichtsgetrouw innemen van pijnstillers, rek en strek oefeningen. Het lost het probleem niet op. 


Triggerpoints zijn geen acupunctuurpunten of spierkrampen en reageren niet op: positief denken, bio feedback, meditatie of toenemend ontspannen.


Een ontstellend hoog percentage artsen en andere medici zijn nog niet op de hoogte van triggerpoints, ondanks er in de medische literatuur al meer dan zestig jaar over wordt geschreven.


Triggerpoints staan voor afgeleide pijnen d.w.z. Triggerpoints veroorzaken altijd pijn op een andere plek en lijden de pijn naar ergens anders. Ze veroorzaken hoofdpijn, pijn in nek en kaak, pijn in de onderrug, tennisarmen en carpaal tunnel syndromen. Ze zijn de bron van de pijn in de gewrichten, zoals de schouder, pols, heup, knie en enkel, die zo vaak wordt aangezien voor artritis, tendinitis, bursitis en letsel aan de gewrichtsbanden. Triggerpoints veroorzaken ook nog andere symptomen zoals: duizeligheid, oorpijn, sinusitis, misselijkheid, maagzuur, hartritme stoornissen, pijn aan de geslachtsdelen en gevoelloosheid in handen en voeten. Zelfs fibromyalgie kan zijn oorsprong hebben in triggerpoints. De problemen die triggerpoints veroorzaken kunnen verassend eenvoudig te verhelpen zijn, de meeste mensen kunnen hemzelf doen, als ze maar over de juiste informatie beschikken. Het wordt tijd dat gewone mensen het recht op een pijnvrij bestaan in eigen hand nemen. 


Wat is een Triggerpoint…

Triggerpoints zijn knoopjes in spieren die kunnen variëren ter grootte van een rijstkorrel tot een erwt of zelfs iets groter, welke diep in een spier begraven ligt.

Met behulp van de juiste massage bal kan de pijn en het probleem worden opgeheven. Zoek het betreffende punt op en rol met korte, langzame bewegingen. Ontspan uw spieren wanneer u ze behandelt, adem goed door. Behandel de triggerpoints zes keer per dag en niet meer dan zes tot twaalf strijkingen per knoop. 


Dit veelzijdig product is te gebruiken voor het hele lichaam en niet te vergeten voor onder de voeten voor het ondergaan van heerlijke voetreflex massage wat het hele lichaam ten goede komt.

De Triggerbal (60 mm) is ook te gebruiken voor de meest voorkomende pijnen. Een onmisbaar hulpmiddel voor een ieder om zichzelf te verlossen van vele pijnen. Het materiaal is door de juiste hardheid niet stuk te krijgen. Let op! Het gebruik van een tennisbal of een andere (zachte) massage bal zijn niet hard genoeg om de knoopjes welke (diep) begraven liggen in een spier op te lossen.


De Triggerpoint massage bal is te gebruiken voor de meest voorkomende pijnen. Een onmisbaar hulpmiddel voor een ieder om zichzelf te verlossen van vele pijnen. Het materiaal is niet stuk te krijgen. 


Een complete gebruiksaanwijzing met bijbehorende teksten en afbeeldingen wordt meegeleverd.


Alle voordelen op een rij:

U koopt een product voor uw leven.

Door zelfmassage  met de Triggerpoint massage bal verlost u uzelf van de pijnen en eventueel van de klacht.

Overal uit te voeren waar u ook maar bent en makkelijk mee te nemen in uw tas of jaszak.

Gratis voetreflexmassage waarbij blokkades in het lichaam worden behandeld.

Niet meer afhankelijk van pijnstillers.

Het werken met de Triggerbal vraagt om een zeer korte oefening, maar zodra u het onder de knie krijgt wordt het uw favoriete hulpmiddel!

Eenvoudig in onderhoud.

Levert u op jaarbasis een aardig spaarcentje op (betalen van behandelingen en kopen van medicijnen en smeermiddelen).

Het bespaart u dus niet alleen geld maar ook tijd en een gratis onderhoud voor een 'pijnvrij' leven.

Hulpmiddel Triggerpoint massage bal groot 50 stuks

Hulpmiddel Triggerpoint massage bal groot    50 stuks
Een onmisbaar hulpmiddel voor het opheffen van talloze pijnen en ongemakken

Klik op de foto om alles te zien.
Video oefeningen...https://ungo.nl/
Alles in één koop! (van € 3,89 voor € 0,50 per stuk) totaal 50 stuks voor € 25,00 inclusief € 6,95 verzendkosten| winkelwaarde € 97,25


Uitvoerige beschrijving voor het behandelen van ruim 150 veel voorkomende pijn indicaties wordt per mail  verzonden | Groot 60 mm

Alle 50 stuks in één koop inclusief € 6,95 verzendkosten van € 97,25 voor


Euro 25.00Aantal