LEEG VERKOOP ! ALLES IN ÉÉN KOOP !

 | 

Himalaya zout Roze


Roze Himalaya zout

Roze Himalaya zout
Voor inwendig en uitwendig gebruik

Alles in één koop! (van € 6,98 voor € 3,25 per kilo) totaal 6 kilo voor € 19,50 inclusief € 6,95 verzendkosten | winkelwaarde € 41,80


InwendigHimalayazout roze Kristalzout uit het Himalaya gebergte, ongeraffineerd en natuurzuiver. Verrijkt het lichaam met 84 mineralen en sporenelementen. Himalaya kristalzout is de hoogwaardigste vorm van natuurzout. Het ondergaat geen enkele chemische behandeling. Het minstens 250 miljoen jaar oude oerzout heeft al zijn mineralen en sporenelementen in volkomen zuivere en opneembare vorm behouden.

Himalaya tafelzout 84 mineralen en sporenelementen (bouwstoffen) voor het lichaam EEN GOED BEWAARD GEHEIM ... 
Roze Kristalzout uit het Himalaya gebergte, ongeraffineerd en natuurzuiver, verrijkt het lichaam met 84 mineralen en sporenelementen. Gewoon keukenzout is een chemische stof (natriumchloride) die het lichaam belast en slecht wordt opgenomen. Hierdoor kunnen we, hoe zout we ook eten, een tekort hebben aan zout. Alternatieven als zeezout en steenzout kunnen tegenwoordig helaas niet vrij zijn van vervuilingen en zijn evenmin opneembaar. Alleen Himalayazout is volledig opneembaar, Himalayazout is absoluut natuurzuiver en heeft al zijn oorspronkelijke elementen behouden. Waarom Himalayazout... past in een gezonde levenswijze, reinigt en zuivert het lichaam van binnenuit en van buitenaf, stimuleert de stofwisseling, ontslakt, brengt de zuurbasen huishouding in balans, vergroot de vitaliteit, ondersteunt bij overgangsklachten en ouderdomsverschijnselen, is van invloed: op de celstofwisseling, de bloeddruk en de regeling van de lichaamstemperatuur. Hoe belangrijk water ook is: zonder zout is er geen leven mogelijk, ze vormen in dit opzicht de essentie van het bestaan. Het samenspel van water, zout en mineralen vormt de basis van onze gezondheid. Himalaya zout is met zijn rijkdom aan elementen een elixer dat door de natuur zelf is samengesteld en zonder voorbehoud geschikt voor menselijke consumptie. Een lichaam dat in balans is beschikt over de grootst mogelijke vitaliteit en weerstand. 


Uitwendig  Vermoeidheid en stress bestrijdt u door op het lichaam een olie/zout mengsel (peeling) aan te brengen. Dit mengsel helpt gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en geeft nieuwe energie. Bovendien wordt de bloedsomloop in de huid gestimuleerd. U maakt het olie/zout mengsel eenvoudig zelf uit Himalayazout peelingzout (2 eetlepels), 1 eetlepel Amandelolie en 6 druppels etherische olie Lavendel. Gebruik een vijzel om de zoutkristallen fijn te maken. Meng het zout en de oliën goed, breng het aan op de huid. Dek de huid af met een handdoek en laat het 5 minuten intrekken. Geef hierna een (korte)massage en reinig de huid met 2 warme washandjes of gastendoek. 


Alle 6 kilo in één koop inclusief € 6,95 verzendkosten van € 41,80 voor:


Euro 19.50Aantal