HOGE KORTINGEN !

 | 

Edelsteen Jade triggerstaaf


Mensen willen er graag goed uitzien en eventueel tot aan hun honderdste verjaardag. Wie mooi is straalt gezondheid uit, om schoonheid uit te stralen moeten we innerlijk stralend mooi en kern gezond zijn.


Miljoenen euro’s worden besteed aan huidpreparaten, waarmee naar beweerd deze verraderlijke tekenen van veroudering gemaskeerd kunnen worden.  Helaas hebben al deze producten geen effect op beginnende en of uitgezakte gezichtsspieren. U kunt u zelf een face lifting geven voor het behouden van een lang en jeugdig gezicht. 


Niemand vindt het prettig om in de spiegel te zien dat er lijnen van veroudering in het gezicht gaan aftekenen. Steeds meer mensen gaan over tot cosmetische chirurgie om dergelijke lijnen te laten verwijderen, althans zij die dat kunnen betalen.Er bestaat in het oosten van de Verenigde Staten een kliniek, die face lifting toepast door de spieren in het gezicht anders te laten werken en beter te doen beheersen.

Het toepassen van reflexologie in het gezicht, is een revolutionaire methode om zelf thuis een face lifting te geven door specifieke reflexknopen in het gezicht te behandelen. Indien men er tijd voor vrijmaakt en nauwkeurig de aanwijzingen volgt, zal en decennium rimpels, plooien en kraaienpootjes kunnen worden uitgewist.

Reflexologie beschikt over een veilige, eenvoudige en doeltreffende methode om een face lifting te krijgen zonder risico’s, napijn en prijzige rekeningen.


Inmiddels weet een ieder dat reflex massage ook wordt toegepast om een vermoeid ziek lichaam te veranderen in een lichaam dat vibreert van energie en gezondheid. Maar reflex massage kan eveneens toegepast worden om een jonge en gave huid te behouden en dit tot op hoge leeftijd mooi blijft.


Deze methode wordt door verscheidene artsen aanbevolen. Dr. Willner, schrijver van het boek “Touching is…” is van mening dat we er best tijdig mee kunnen beginnen. De behandeling heeft bij een ieder succes. De Jade triggerstaaf is een onmisbaar hulpmiddel voor de masseur, massage therapeut of voor privé gebruik. 


1. Bent u toe aan het bestrijden van rimpels en het verbeteren van uw uiterlijk, begin dan met gezicht reflexologie. Het gebruik van twee triggerstaven tegelijk voor het gezicht wordt aanbevolen. Op deze manier worden de gezichtsspieren van beide helften in het gezicht in één keer behandeld.


De Jade triggerstaaf is een ideaal hulpmiddel om uzelf thuis een face lifting te geven door op diverse reflexknopen in het gezicht te drukken. Gezicht reflexologie is een veilige, eenvoudige en doeltreffende methode om een face lifting te krijgen zonder de risico’s van chirurgisch ingrijpen. Door het nauwkeurig volgen van de aanwijzingen wordt een te veel aan spiertonus weggenomen en slap geworden spieren gespannen. Een hele fijne behandeling ter voorkoming van rimpels, kraaienpootjes en plooien. Velen werken aan een goede en gespierde conditie van het lichaam, maar vergeten de spieren van het gezicht (ons visite kaartje).


Deze methode van heropbouw van uitzakkende gelaatsspieren is een andere techniek dan die voor het masseren van reflexen in het gezicht, handen en voeten ter stimulatie van bepaalde klieren en organen in het lichaam.2. Het is het ideale instrument voor het uitvoeren van een drukpuntmassage tijdens een voet reflex en hand reflex behandeling. Reflexologie massage stimuleert de interne organen van het lichaam, bevordert de bloedcirculatie, verlicht spanningen van het zenuwstelsel en heft blokkades op.3. Vanwege de stompe uiteinden is het ook een bijzonder effectieve tool voor het behandelen van triggerpoints (knopen) in spieren welke aanwezig kunnen zijn door het hele lichaam en heel veel ongemakken kunnen veroorzaken. Denk aan de nek, achter de schouderbladen, bovenbenen, voeten, handen, armen etc.

Dit eenvoudig hulpmiddel zorgt voor een gerichte en effectieve behandeling tot diep in de spieren met een minimale inspanning van de gebruiker (hier kunnen duimen en vingers niet tegen op, denk aan blessures aan de polsgewrichten).

Door middel van een gerichte druk worden de knopen in de spieren opgeheven, waardoor de spanningen en blokkades worden verlicht en opgelost.


Afmeting edelsteen Jade Triggerstaaf : 13 cm x 1.3 cm
Welke punten U dient te behandelen voor handreflex, voetreflex, rimpels en triggerpoints | op wat voor manier | wanneer en hoe vaak | valt te lezen in de complete syllabus van 13 pagina’s welke per mail wordt doorgestuurd.Bij een afname van 4 stuks bedragen de verzendkosten (brievenbuspakketje) inclusief track en trace € 3,90.

Bij een afname boven de 4 stuks wordt uitsluitend verzonden per pakketpost € 6,50 (past niet door de brievenbus).

Edelsteen Jade Triggerstaven 38 stuks in één koop 38

Edelsteen Jade Triggerstaven 38 stuks in één koop    38
Hand en voet reflex | Triggerpoints en rimpels afgeprijsd van € 170,05 voor € 112,10

Klik op de foto om alles te zien.


All


Nog 19 sets van 2 stuks te koop...alle sets gereserveerd!Bij een afname van 2 en 4 stuks bedragen de verzendkosten  € 3,90  (brievenbuspakketje inclusief track en trace).Bij een afname boven de 4 stuks wordt uitsluitend verzonden per pakketpost € 6,50 (past niet door de brievenbus). 

Afgeprijsd ! een set van 2 stuks van € 25,95 voorEuro 112.10Aantal