Verzorging

 | 

Verzorging gezicht

 | 

Voeding


Informatie Olijf olie Extra ViergeInformatie Gezondheid uit een flesInformatie Himalaya Haliet 84 mineralen

Informatie Himalaya tafel zout

Argiletz klei super fijn groen 300 gram

Argiletz klei super fijn groen    300 gram
Om te detoxen ((inwendige reiniging)

Op de verpakking staat: voor uitwendig gebruik. Argiletz super fijne groene klei mocht dit als inwendige klei niet meer promoten, de reden hiervoor is dat de Codex Alimentarius van de Europese Unie ervoor zorgde dat de werkende en heilzame stoffen uit de handel moest worden genomen. De minerale zouten van Argiletz superfijne klei zijn waardevol voor personen die lijden aan, acne, bloedarmoede, lymfatische ziekten en zoutverlies, voor kinderen en zwangere vrouwen. In het spijsverteringskanaal absorbeert en neutraliseert het bedorven gassen, gistingen en infecties. Klei voert herstelstoffen aan, voert schadelijke stoffen en afval af en stimuleert de totale genezing.


Argiletz superfijn groene klei ondersteund ook het lichaam bij ziekte, ontstekingen, karbonkel en steenpuisten. 


Gebruik de inwendige klei niet tegelijk met andere geneesmiddelen of vitaminen (wacht minimaal 2 uur) en nooit samen met  de anti conceptiepil of laxeermiddelen.


Verzendkosten  inwendige klei in de originele verpakking komt op € 6,95

Indien 1 of 2 pakjes inwendige klei wordt overgezet in brievenbus verpakking dan bedraagt de verzendkosten € 4,25 inclusief track en trace.

Er passen 2 pakjes in een brievenbus doos.

Voor alle duidelijkheid, wij komen niet aan de inwendige klei, deze wordt overgeheveld in een gripzakje. 


Euro 6.95


Kiest u voor brievenbuspost of pakketpost:


Aantal  Chlorella Superfood 200 mg (krachtige algen soort) 200 tabletten

Chlorella Superfood 200 mg (krachtige algen soort)    200 tabletten
Binnen gekweekt en vrij van vervuiling van buitenaf

Koreaanse Chlorella is een hoogwaardig gedroogd voedingsmiddel en staat bekend om de hoge zuiverheid met een grote toekomst, het is geen geneesmiddel. Het is de sterkste bron van chlorofyl (bladgroen) in de natuur. De kracht van chlorofyl (bladgroen) is al vele eeuwen bekend. Daarom zijn groene groenten ook zo gezond en eten dieren voornamelijk gras en bladeren uit de natuur. Het is goed voor de huid, het immuunsysteem, stimuleert de spijsvertering en de stoelgang en zorgt tevens voor het grondig ontgiften van ons lichaam.

De Chlorella is puur, zonder toevoegingen en bindmiddelen en wordt in een gecontroleerde afgesloten en hygiënische ruimte gekweekt. Vervuiling van buitenaf is niet mogelijk (pesticides, zure regen, insecten etc.).


Steeds meer Nederlanders ontdekken de kracht van Chlorella. Dit 100% plantaardig product zet de voedingswereld op zijn kop. Het gekke is echter dat Chlorella al in 1890 is ontdekt door een Nederlandse wetenschapper en sinds de jaren 50 in Japan op de markt is maar hier in Nederland alleen bij een kleine groep bekend is. 


Waarom wordt er gekozen voor Koreaanse Chlorella: 


Koreaanse Chlorella is van topkwaliteit, omdat zij Dark culturing methode gebruiken. Dark culturing = binnen, de ruimten zijn afgesloten, wordt gebruikt door Korea en Noord-Japan. Het is een compleet hygiënisch proces, stabiele en constante productie.

Bright culturing = open site culturing = buiten, wordt gebruikt in Taiwan, Indonesië, China en Zuid-Japan. De kwaliteit van het product is mede afhankelijk van de buiten temperatuur en andere weersinvloeden zoals regen (zuur- en wat de regen allemaal met zich mee brengt), vervuiling van andere dieren, planten en bacteriën, dit omdat de productie zich buiten bevindt. Deze methode is minder productief en goedkoper. 

 
Ons lichaam heeft vitamines, mineralen en sporenelementen nodig om goed gezond te blijven. Zonder voldoende noodzakelijke voedingsstoffen kan een gezond lichaam niet voortbestaan. 


Dankzij het hoge gehalte aan chlorofyl vergemakkelijkt Chlorella het verteren van voedingsstoffen als eiwitten en remt het de groei van ongewenste bacteriën. De behandeling van darm- en maagklachten kan  met Chlorella effectief worden  ondersteund. 

Koreaanse Chlorella algen hebben vergeleken met andere Chlorella algen een zeer dunne celwand waardoor het makkelijk verteerbaar is voor het menselijk lichaam. Samen met de Chlorella Groei Factor (CGF)zorgen zij ervoor dat Chlorella de inwendige reiniging bevorderen. Chlorella maakt het bloed krachtiger | helpt het calciumgehalte op peil te houden en verbetert de opname van ijzer. 

Chlorella geeft weer energie en helpt bij een fenomeen als voor- en najaar moeheid | het versterkt het afweersysteem | ondersteunt het herstel na ziekte en het geeft voedselallergieën minder kans. 


Chlorella werkt bloedzuiverend | ontslakkend en darm reinigend. 


Chlorella verhoogt de weerstand, reinigt het lichaam |  beschermt bij veroudering, geeft meer energie en levert de noodzakelijke bouwstoffen.

Het zelfregelende vermogen van het lichaam is in staat om veel te corrigeren en af te breken, maar dat kost wel veel energie. Het lichaam bevat van nature een afweersysteem die eventuele schadelijke stoffen kan elimineren. Hiervoor heeft het lichaam wel bepaalde vitaminen (anti-oxidanten) in voldoende hoeveelheid nodig zoals o.a. de vitaminen A, C en E

Door een speciaal procedé wordt de onverteerbare celwand gebroken zodat de voedingsstoffen voor de mens beschikbaar worden. 


Het verschil tussen Chlorella en Spirulina.


Spirulina is een meercellige alg, spiraalvormige plant die groeit in zout water. Gedroogde poeder van Spirulina lijkt sprekend op Chlorella om zijn karakteristieke groene kleur, maar het verschil van vorm kan gemakkelijk herkend worden door middel van een microscoop. Door hogere concertatie van proteïnen in de Spirulina had men in eerste instantie meer aandacht voor deze alg, maar Spirulina bevat geen CGF = Chlorella Groei Factor.


Euro 6.85


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Chlorella Superfood 200 mg (krachtige algen soort) 400 tabletten

Chlorella Superfood 200 mg (krachtige algen soort)    400 tabletten
Binnen gekweekt en vrij van vervuiling van buitenaf

Verder gunstige eigenschappen: 


Verdrijft vermoeidheid 

Versterkt het immuunsysteem
 
Werkt prestatie verbeterend 

Vertraagt het verouderingsproces 

Verbetert spijsvertering en stoelgang, helpt tegen constipatie
 
Houdt de huid fris en jong
 
Helpt bij bloedarmoede |vermageren | hoge bloeddruk | slechte adem en lichaamsgeurtjes


Euro 12.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Extra Vierge kokos olie niet bewerkt (niet ontgeurd)YEVK1 650 ml

Extra Vierge kokos olie niet bewerkt (niet ontgeurd)YEVK1    650 ml
Yakso het natuurlijke wondermiddel (vermijdt ontgeurde kokos olie)

Het natuurlijke wondermiddel Extra Vierge Kokos olie
Ontgeurde, geraffineerde olie is te mijden als de pest. De levensnoodzakelijke stoffen zijn verloren. Extra Vierge Kokos olie is niet bewerkt, niet geraffineerd, niet ontgeurd, niet gedroogd en niet gebleekt. Extra Vierge Kokos olie is een onbewerkte pure olie, waarbij sterolen, lecithine, polyfenolen, carotenoïden, mineralen, vitamine E en andere plantaardige stoffen behouden blijven.

Het is een onmisbare natuurlijke olie welke absoluut niet mag ontbreken in iedere huishouden. Het is een enorm veelzijdig product wat de gezondheid ten goede komt. De Extra Vierge kokos olie wordt bestempeld als de…‘De gezondste olie op aarde’ zonder synthetische kleur, geur, smaakstoffen, siliconen of paraffine. 

Extra Vierge kokos olie (kokosvet) bekomt men door de pulp een natuurlijke fermentatie te laten ondergaan of door mechanisch persen, wordt vloeibaar bij 25°C, heeft een heel kleine moleculaire structuur en is heel goed opneembaar door de darmen en door de huid. Het is belangrijk dat de Extra Vierge kokos olie van biologische kwaliteit is. Deze gangbare kokosolie wordt veelvuldig gebruikt in haarverzorgingsproducten en cosmetische producten. 

Extra Vierge kokos olie bevat beschermende stoffen zoals laurinezuur, die de huid nodig heeft om zich te wapenen tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. 

Het smeer (sebum) dat de huid van naturen produceert bestaat voornamelijk uit MCT's ( middellange vetzuurketens) zoals die rijkelijk in kokosolie voorkomen. Kokosolie is tevens licht zuurvormend, juist wat de huid nodig heeft. 

Het is een fantastisch en natuurlijk alternatief zijn voor dure cosmetica producten, veel commerciële producten bevatten ongewenste chemicaliën, zitten vol met onvriendelijke vulmiddelen, emulgatoren, allerlei chemische bewaar- en geurstoffen en meestal geraffineerde onverzadigde vetten (worden ranzig eens ze aangebracht op de huid en zijn ontdaan van hun natuurlijke en weinig helende stoffen). 

De meeste huidverzorgingsproducten zijn op basis van petroleumderivaten of op basis van water. Water maakt de huid eventjes zachter maar eens verdampt, wordt de huid droger dan voorheen. Door na het douchen je in te wrijven met Extra Vierge kokos olie herstel je de beschermlaag van de huid. Laat het eerst een paar minuten intrekken. 

Let op! Het gebruik van Extra Vierge Kokos olie (vet) is geen styling product! Kijk goed op de achterkant van het etiket, het gaat hier om 100% kokos olie (vet) te gebruiken voor inwendig en uitwendig gebruik en is dus het enige ingrediënt. Alle andere producten waar kokos olie in is verwerkt, kunt u beter laten staan. 


Euro 12.15Aantal  Extra Vierge olijf olie uit Griekenland  EVO1 250 ml

Extra Vierge olijf olie uit Griekenland EVO1    250 ml
Koudgeperst voor inwendig en uitwendig gebruik

Euro 6.95Aantal  Extra Vierge olijf olie uit Griekenland EVO2 500 ml

Extra Vierge olijf olie uit Griekenland EVO2    500 ml
Koudgeperst voor inwendig en uitwendig gebruik

Voedingswaarde Extra Vierge Olijfolie per 100 ml:

Eiwitten, natrium, cholesterol en koolhydraten 0,0 gram.
Enkelvoudig onverzadigde vetten 8,3 gram.
Meervoudig onverzadigde vetten 70,5 gram.


Euro 11.95Aantal  Gezondheid uit een fles diverse edelstenen(P)E0219

Gezondheid uit een fles diverse edelstenen(P)E0219
Diverse edelstenen 7 stuks (groot) (zonder glazen karaf).

Het drinken van deze 7 samengestelde edelstenen water geeft uw lichaam een enorme boost deze combinatie. Door extra 5 Himalaya Haliet druppels toe te voegen (welke 84 mineralen bezit) drinkt u nooit meer water uit de kraan. Het verschil proeft U wel degelijk! 

Productinformatie wordt per mail doorgezonden.


Euro 8.95


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Himalaya Haliet 84 mineralen in en uitwendig  H2 100 ml

Himalaya Haliet 84 mineralen in en uitwendig H2    100 ml
Ter ondersteuning voor het verkrijgen van een gezonde huid en lichaam (2000 druppels)

Is een effectieve bron met een schat aan 84 mineralen (voeding) ter ondersteuning voor het verkrijgen van een gezonde huid en lichaam. Het lichaam wordt inwendig op celniveau verrijkt met oorspronkelijke mineralen en sporenelementen waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd, de balans wordt hersteld, organen ondersteunt en de gezondheid bevorderd. Uitwendig te gebruiken voor op een gezonde de huid (bij een kapotte of open eerst wachten totdat er een korstje op zit, nooit op een kapotte huid aanbrengen) gebit, shampoo, crèmes, maskers en bodylotion.  

Het stimuleert het afweersysteem, helpt bij spijsverteringsproblemen, neutraliseert de bloeddruk (zowel bij hoge als bij lage). Kwikzilver, lood, arsenicum, amalgaan en kalkophopingen kunnen worden afgevoerd uit ons lichaam.


Euro 9.95Aantal  Himalaya Haliet 84 mineralen in en uitwendig H1 10 ml

Himalaya Haliet 84 mineralen in en uitwendig H1    10 ml
Ter ondersteuning voor het verkrijgen van een gezonde huid en lichaam (200 druppels)

Is een effectieve bron met een schat aan 84 mineralen (voeding) ter ondersteuning voor het verkrijgen van een gezonde huid en lichaam. Het lichaam wordt inwendig op celniveau verrijkt met oorspronkelijke mineralen en sporenelementen waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd, de balans wordt hersteld, organen ondersteunt en de gezondheid bevorderd. Uitwendig te gebruiken voor de huid, gebit, shampoo, crèmes, maskers en bodylotion.  

Het stimuleert het afweersysteem, helpt bij spijsverteringsproblemen, neutraliseert de bloeddruk (zowel bij hoge als bij lage). Kwikzilver, lood, arsenicum, amalgaan en kalkophopingen kunnen worden afgevoerd uit ons lichaam.
Euro 3.65


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Himalaya Tafelzout (glazen pot) HK1 275 gram

Himalaya Tafelzout (glazen pot) HK1    275 gram
84 mineralen en sporenelementen (bouwstoffen) voor het lichaam

Euro 6.50Aantal  Himalaya Tafelzout (navulling) 700 gram

Himalaya Tafelzout (navulling)    700 gram
84 mineralen en sporenelementen (bouwstoffen) voor het lichaam

Tijdelijk in de aanbieding! actie 700 gram plus 175 gram EXTRA!Verzendkosten  Himalaya tafelzout in de originele verpakking komt op € 6,95

Indien 1 pakje Himalaya tafelzout  700 gram wordt overgezet in brievenbus verpakking dan bedraagt de verzendkosten € 4,25 inclusief track en trace.

Er passen 2 pakjes in een brievenbus doos.

Voor alle duidelijkheid, wij komen niet aan de Himalaya tafelzout, deze wordt overgeheveld in een gripzakje. 


Euro 8.95


Kiest u voor brievenbuspakket of pakketpost:


Aantal  Himalaya Tafelzout (navulling) HK4 200 gram

Himalaya Tafelzout (navulling) HK4    200 gram
84 mineralen en sporenelementen (bouwstoffen) voor het lichaam

Euro 2.95Aantal  Roos zachte Hydrolaat (alle huidtypen) (P)IUVP0109 100 ml

Roos zachte Hydrolaat (alle huidtypen) (P)IUVP0109    100 mlHeeft een verzachtende maar wordt ook ten zeerste gewaardeerd om haar cel vernieuwende, samentrekkende, reinigende en verfrissende werking. Een weldaad voor iedere huid en ideaal voor de verzorging van de baby. Een heerlijke gezichtswater en met name voor de huid rondom de ogen. Opbrengen op een met water  bevochtigd wattenschijfje.

De waterdamp die tijdens een distillatieproces neerslaat, wordt opgevangen waarna de olie wordt verwijderd waardoor de hydrolaat overblijft. Roos hydrolaat bevat de water oplosbare delen van etherische oliën. Werkt verkoelend en is geschikt voor iedere huidtype en met name bij rimpels en couperose. Niet te verwarren met rozenwater,dit levert huidirritaties op. In de winkels wordt ook Roos lotion verkocht, hier zit echter alcohol in wat slecht is voor de huid en irriterend voor de ogen.

Rozen water is absoluut niet hetzelfde als Rozen hydrolaat

Rozen water wordt verkregen door rozen blaadjes te koken in gedestilleerd water en wordt niet door de huid opgenomen, heeft verder geen meerwaarde voor de huid is vrij goedkoop (vanaf € 1,35) wordt verkocht in tropische winkels en wordt voornamelijk in de keuken gebruikt voor in gerechten. 

Rozen hydrolaat wordt verkregen door stoom distillatie (water wordt verhit in een distilleerketel en door de planten geleid. De verzadigde stoom met etherische olie wordt afgekoeld en hierna wordt de etherische olie en de Roos hydrolaat gescheiden van elkaar) en is een product wat overblijft na het winnen van de etherische olie uit rozen bladeren. Tijdens het afkoelingsproces condenseert de stoom waarna er Rozen Hydrolaat ontstaat. Roos Hydrolaat wordt wel door de huid opgenomen.

Etherische oliën zijn zeer kostbaar voor het maken van een 1 kg etherische olie Roos heeft men minstens 5000 kilo rozen blaadjes nodig. 1 ml etherische olie Roos (10 druppeltjes) kost tussen de € 20,00 en € 40,00.Euro 5.95Aantal  Shea Butter, Arganolie, Jojoba en etherische olie IUVP0107 30 ml

Shea Butter, Arganolie, Jojoba en etherische olie IUVP0107    30 ml
Voor alle huidtypen /beschermend en vochtregulerend (werkt uitstekend bij anale jeuk)

Koudgeperst, ongeraffineerd en van Biologische teelt: herkomst Ghana en wordt verkregen uit noten. Ongeraffineerde Shea Butter heeft van zichzelf een kenmerkende noten geur. De geur van de natuur is puur en eerlijk en ziet er gelig ivoorachtig uit.

Ongeraffineerde Shea Butter bevat een zeer hoge dosis aan vetzuren zoals allantoïne en is rijk aan natuurlijke vitaminen A,D,F en E. Herstelt en hydrateert de huid, is vochtregulerend, maakt de huid soepel en zacht, stimuleert genezingsprocessen, bevordert actieve cel vernieuwing en beschermt tegen uitdrogen. Het werkt uitermate goed bij, anale jeuk, eczeem, een(extreem) droge, schilferende of geïrriteerde huid, littekens, kleine wondjes, reuma, verbrandingen en pijnlijke spieren.


Ongeraffineerde Shea Butter heeft ook het vermogen om rimpels te vertragen de huid optimaal te verstevigen,  te hydrateren, de elasticiteit van de huid te bevorderen en de bloedsomloop en de bloedcirculatie te verbeteren.


De vitamine A in Shea Butter is betacaroteen en is niet-irriterend en niet toxisch. De belangrijkste vetzuren in Shea butter zijn vrijwel identiek aan die van de talgklieren in de huid. Natuurlijke  ongeraffineerde Shea Butter wordt door hun hoge gehalte aan vitaminen de laatste jaren meer gekocht dan bewerkte crèmes en lotions.


Uitermate geschikt als dag en nachtcrème voor alle huidtypen, maar ook een ideale verzorging voor het hele lichaam. Verder is het een voortreffelijke bescherming tijdens zonnige perioden maar helemaal tijdens de koude maanden. 


Deze ongeraffineerde Shea Butter bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geen synthetische chemicaliën of kunstmatige toevoegingen. De natuurlijke vitamine E is een effectieve conserveermiddel en smelt op lichaamstemperatuur.Geraffineerde Shea Butter heeft een bewerking ondergaan waardoor veel vitaminen en mineralen verloren zijn gegaan. Voor een optimaal gebruik wordt ongeraffineerde Shea Butter aanbevolen. Onze Shea Butter is gemengd met ongeraffineerde Argan olie, Jojoba en diverse etherische oliën.


Voor alle huidtypen /beschermend en vochtregulerend.


Koel bewaren, werk met een spatel, laat het zacht worden in de handen en smeer dan uit. Verbruik binnen 10 maanden. 


Euro 4.50Aantal  Shea Butter, Arganolie, Jojoba en etherische olie IUVP0108 60 ml

Shea Butter, Arganolie, Jojoba en etherische olie IUVP0108    60 ml
Geschikt voor alle huidtypen, beschermend en vochtregulerend (werkt uitstekend bij anale jeuk)

Euro 8.00Aantal  Stevia tabletjes voor koffie en thee 150 stuks

Stevia tabletjes voor koffie en thee    150 stuks
Navulling 150 stuks. Zuiver Steviol Glycoside 95% zonder toevoegingen.Euro 3.50


Gaat u akkoord met brievenbuspost eigen risico:


Aantal  Voedingsadvies BLIJVEND AFVALLEN

Voedingsadvies BLIJVEND AFVALLENHoeveel u wilt afvallen bepaalt u zelf……u kunt in één jaar ruim dertig kilo afvallen; zonder sporten, ingewikkelde maaltijden, dure kuren, calorieën tellen of honger lijden.

U eet tijdens dit advies om de dag uw eigen maaltijden! en u zult merken dat u niet snel weer aankomt (dus geen jojo effect).
* Dit dieet overzicht zorgt dat u blijvend en verantwoord afvalt, zonder hongergevoel.


Euro 5.00Aantal