ALLE AANBIEDINGEN


Na de opgave verwerkt de boekhouder alle kortingen in de definitieve rekening. 


 Aardewerk keramiek schaaltje

 Abalone

 Edelsteen Hart Labradoriet

 Edelsteen sieraden

 Edelsteen wereldbol

 Glazen lepel

 Glazen schaaltje

 Himalaya zoutsteen lamp

 Knie rol vol

 Massage stenen

 Olie branders

 Onderkleding

 Parfum olie

 Tassen

 Thera Cane

 Trampoline (mini)

 Triggerpoint massagebal

 Trommelstenen

 Vijzel marmer


Korting verzendkosten Nederland :


bij bestellingen vanaf € 50,00 tot een gewicht van 10 kilo geniet u een korting van 50% op de Post nl verzendkosten. Wij nemen de andere 50% verzendkosten á € 3,48 voor onze rekening. Bij bestellingen vanaf € 90,00 tot een gewicht van 10 kilo zijn de verzendkosten gratis! Wij nemen de verzendkosten á € 6,95 voor onze rekening. Indien u meerdere producten tegelijk besteld kan het totaal gewicht hoger uitkomen dan 10 kilo, waardoor de verzendkosten opnieuw worden berekend (zie definitieve factuur).Korting verzendkosten België: 


bij bestellingen vanaf € 50,00 tot geniet u een korting van € 3,48 op de Post nl verzendkosten.Bij bestellingen vanaf € 90,00 geniet u een korting van € 6,95 op de Post nl verzendkosten. 


Alle producten welke in de webwinkel worden aangeboden met Gratis verzendkosten geldt uitsluitend voor Nederland. Belgische klanten genieten wel een korting van € 3,48 op de verzendkosten. Let op! de korting verzendkosten is niet in combinatie met de lopende aanbiedingen. Op de definitieve rekening wordt voor u de gunstigste korting in de rekening verwerkt. Indien u meerdere producten tegelijk besteld kan het totale gewicht hoger dan 10 kilo uitkomen waardoor de verzendkosten opnieuw worden berekend (wacht uw definitieve factuur af).


Wij hebben geen winkel aan huis, alle producten worden uitsluitend opgestuurd. Inuwvoordeel.nl en creaclip.nl bestaan uitsluitend online.


Euro 0.00Aantal