Mini trampoline


Gratis verzendkosten € 19,95 hoog tarief! Inclusief massage Triggerbal t.w.v. € 3,89 en praktijk boek t.w.v. € 17,95.

Informatie Mini trampolineTrampoline Trimilin 1 SPORT voor aerobics en fitness Doorsnee 102 cm

Trampoline Trimilin 1 SPORT voor aerobics en fitness    Doorsnee 102 cm
Zwarte mat en de randkussen is grijs

Original Trimilin trampoline type SPORT voor conditietraining en aerobic. Strak verend voor dynamisch bewegen. Ontworpen en gemaakt door de Duitse firma Heymans met ruim 25 jaar ervaring. De Trimilin trampoline is voorzien van duurzame speciale zwarte springmat, hoogwaardige 36 rechte stalen veren en een veilige totale afgewerkte randkussen in de kleur zilvergrijs. De Trimilin poten zijn voorzien van slijtvaste witte kunststof doppen en laten zelfs op parket en lichtgekleurde tapijten geen sporen na.

Geschikt voor een hoge frequentie en snelle, dynamische bewegingen.

Aanbevolen voor conditietraining en aerobic.

Waar looptrainingen en workouts op harde ondergronden gewrichtsproblemen kunnen veroorzaken, is trainen op de trampoline een uitstekend alternatief.

Max. gebruikersgewicht  gewicht 120 kg

Doorsnede 102 cm. 

Hoogte 25 cm.

Max. gebruikersgewicht 120 kg. 

Garantie 1 jaar.Let op: de ene trampoline is de andere niet, alhoewel ze allemaal op elkaar lijken. Neem GEEN goedkope, vaak bestaat deze tot 98% uit goedkope materialen(losrakende veren, minder elasticiteit van de springmat)waarna u na twee weken al met problemen kan komen te zitten en dan hebben we het nog niet over de eventuele opgelopen blessures.Deze mini trampoline past in iedere woning, is op zijn kant makkelijk in iedere ruimte of in de tuin te rollen en u heeft aan vloeroppervlakte minimaal 102 cm nodig. Let op: u springt geen meters hoog. Tijdens het springen komt u slechts 15 cm tot maximaal 18 cm boven uw eigen lengte uit.


Euro 169.00Aantal  Trampoline Trimilin 2 PROFI voor veeleisende gebruikers Doorsnee 102 cm

Trampoline Trimilin 2 PROFI voor veeleisende gebruikers    Doorsnee 102 cm
Voor in sportscholen kan zeer zwaar belast worden. Zwarte mat en de randkussen is zwart

Original Trimilin trampoline type PROFI voor extra intensieve en zwaardere belastingen. Strak verend voor dynamisch bewegen. Ontworpen en gemaakt door de Duitse firma Heymans met ruim 25 jaar ervaring. De Trimilin trampoline type PROFI is voorzien van duurzame speciale springmat, heeft 48 extra dikke dubbel conische veren. Krachtig verend en is afgewerkt met een veilige totale randkussen in de kleur zwart. De Trimilin poten zijn voorzien van slijtvaste witte kunststof doppen en laten zelfs op parket en lichtgekleurde tapijten geen sporen na.

Geschikt voor een hoge frequentie en snelle dynamische bewegingen.


Deze mini trampoline past in iedere woning, is op zijn kant makkelijk in iedere ruimte of in de tuin te rollen en u heeft aan vloeroppervlakte minimaal 102 cm nodig. Let op: u springt geen meters hoog. Tijdens het springen komt u slechts 15 cm tot maximaal 18 cm boven uw eigen lengte uit.


Waar looptrainingen en workouts op harde ondergronden gewrichtsproblemen kunnen veroorzaken, is trainen op de trampoline een uitstekend alternatief.

Max. gebruikersgewicht gewicht 150 kg

Doorsnede 102 cm

Hoogte 25 cm

Garantie: 2 jaarEuro 209.00Aantal