PLASMALITE Definitief ontharen 2e Hands


Morgan Gustavsson is de Zweedse wetenschapper, uitvinder en patenthouder van de digitale Plasmalite technologie en apparatuur. Ruim tien jaar heeft Gustavsson alle facetten onderzocht en in oktober 1998 was de apparatuur klaar voor consumententoepassing. Inmiddels worden er wereldwijd met duizenden digitale Plasmalite apparaten gewerkt met resultaten die uitstekend genoemd kunnen worden.


De digitale Plasmalite is de modernste technologie voor cosmetische behandelingen, die gebaseerd is op een combinatie van IPL MET GEPATENTEERDE POLYMEER FILTERS met FLUORESCENTIE TECHNOLOGIE. Het staat bekend als het Fluorescentie Puls Lichtsysteem (FPL). De digitale Plasmalite is een Derde Generatie lichtsysteem uit Zweden, dat veilig en effectief is (let op! de Plasmalite komt niet uit China).


De digitale Plasmalite werkt op basis van licht en is een uitstekende oplossing voor iedereen die te maken heeft met overbeharing. Door middel van een zeer intensieve lichtbron (Balanced Light) die tot diep in de wortel dringt, kan met behulp van selectieve verhitting de groei van het haar en de haarwortel effectief gestopt worden.

Wie te maken heeft met overbeharing, weet wat voor impact dit kan hebben op zijn of haar functioneren in het dagelijkse leven. Behalve dat het ontsierend kan zijn, geeft het vaak ook een sociale belasting en wordt er veel tijd en energie in gestoken om door middel van diverse ontharingsmethoden dit probleem aan te pakken.

Een methode die dagelijks terugkomt is het scheren. Een ander methode waarbij het haar ongeveer drie tot vijf weken wegblijft is de harsmethode. Bij beide methoden wordt niet de oorzaak aangepakt. De andere methodes zijn gericht op definitief ontharen. Een dergelijk methode is elektrisch ontharen (met een naaldelektrode) effectief, maar ook vaak pijnlijk, langdurig en kostbaar.

De digitale Plasmalite gebruikt een watergekoelde xenon lamp, die puls gewijs, een bundel hoog energetische wit licht uitzendt. Eerst wordt de schadelijke UV straling, die een golflengte van 400 nm en lager heeft, door een filter verwijderd. Het unieke Polymeerfilter absorbeert het licht met golflengtes van 900 nm en hoger. Bovendien zet dit filter, door middel van fluorescentie, licht met golflengtes van 400 600 nm om, in wit licht met golflengtes van 600 900 nm. In plaats van 25%, wordt op deze manier dus wel 75% van het licht gebruikt. Er zijn namelijk Polymeer-filters met verschillende grenswaarden. Het licht wordt door een edelsteen Saffier geleid(dit betreft geen glas), waardoor het minimaal wordt verstrooid.

De digitale Plasmalite moet niet verward worden met de lasertechniek. Het is een totaal andere techniek die geen ongewenste bijwerking kent en nagenoeg pijnloos is voor de cliënt. Het principe van de digitale Plasmalite is gebaseerd op fluorisatie licht puls technologie. De gepatenteerde polymeerfilter is ontwikkeld om Infra Rood licht van 900 nm en hoger te absorberen en om te buigen.

De digitale Plasmalite is uniek omdat het, het enige systeem ter wereld is dat gebruikt maakt van gefilterd en gefluoresceerd licht. Fluorescerend licht is hetzelfde licht als neonlicht. Bij De digitale Plasmalite absorberen de Polymeerstrips het ongewenste blauwe, groene en gele licht en veranderen het in rood licht. Het is de techniek die de digitale Plasmalite gebruikt en zich onderscheidt van alle andere bestaande systemen. Het is een veel efficiënter systeem dat al de niet gewenste golflengtes verandert in bruikbaar licht. Vandaar dat het een veiliger systeem is voor de huid omdat het niet de gevaarlijke golflengtes gebruikt.

De digitale Plasmalite biedt de cliënt een vrijwel pijnloze behandeling met een blijvend resultaat. In vergelijking tot andere technieken is het verwijderen van haar met de digitale Plasmalite zeer wenselijk, omdat het geen blaren, infectie, depigmentatie en littekens veroorzaakt na de behandeling.

Plasmalite voor definitief ontharen

Plasmalite voor definitief ontharen
IPL | FPL apparaat uit Zweden

Plasmalite apparaat definitief verwijderen van haren.

Perfect onderhouden Digitale IPL FPL Plasmalite ontharingsapparaat voor het gezicht en lichaam uit 2004 voor definitief ontharen(nieuw waarde € 47.000) FDA en CE gekeurd. Nooit meer harsen of scheren van overtollige haargroei. Te gebruiken voor bedrijf of privé.


De Plasmalite is onderhouden door een zeer professioneel en erkend bedrijf (de eigenaar onderhoudt alle machines van de Plasmalite sinds 2003, hij is in Zweden hiervoor opgeleid en repareert en onderhoudt ook alle andere merken ontharing apparaten).

Een kopie nota d.d. 1 december 2017 groot onderhoudsbeurt inclusief nieuwe waterfilter ter waarde van € 150,00 (De digitale Plasmalite heeft een complete upgrade ondergaan, is helemaal gereviseerd en in nieuw werkende staat, werkt 100% en ziet er overigens ook aan de buitenkant uit als nieuw!). Gaat nog jaren mee!

Een nieuwe Plasmalite kost nu ongeveer ruim € 15.000,00 en een goed werkende gereviseerde 2e handse komt op ruim € 8.000,00.Niet inbegrepen is een cursus (deze duurt 1 dag, kost ongeveer € 275,00 exclusief de BTW) deze adviseer ik wel te volgen. Een professionele machine vraagt wel om een professionele opleiding wat resulteert in een hoge omzet! 

Informatie over de huidige staat van de Plasmalite en het volgen van een cursus is op te vragen bij…


De digitale Plasmalite is niet alleen een apparaat voor definitieve ontharing (maar is ook multifunctioneel) en kan worden ingezet voor verbetering van de huidtextuur zoals: elasticiteit, rimpeldiepte | verwijde poriën | couperose| rosacea | teleangiëctastieën | spinnaevi | pigmentvlekken | acne | tatoeages vervaging/verwijdering en bloedblaasjes. U dient dan wel in het bezit te zijn van een Joule(energie) meter.


Bij de prijs van € 3.800,- ( inclusief een BTW bedrag van € 659,50 | factuur wordt meegeleverd) zijn inbegrepen:

1. Joule meter (voor huidverbetering) ter waarde van € 1.800,-

2. Nieuwe Lamp ter waarde van € 400,00 (goed voor 10.000 flitsen).

3. Diverse filters ter waarde van € 250,00 te weten:

ruim 300 rode filters (voor definitief ontharen).

ruim 150 oranje filters (voor definitief ontharen en huidverbetering).

ruim 17 groene filters (voor huidverbetering).

ruim 70 gele filters (voor huidverbetering).


4. Ipl veiligheidsbril (voor de behandelaar) ter waarde van € 89,00.

5. Flacons 4x contactgel á 250 ml voor ultra licht therapie (merk ENRAF NONIUS) voor tijdens de behandeling ter waarde van € 10,00.

6. Grote spatels 2x en 3x kleine spatels.

7. Spuitfles voor het bijvullen van het water.

8. De huidige lamp die in de Plasmalite zit gaat nog 5.000 flitsen mee.

9. Cursus boeken 2x (Definitief ontharen en Huidverbetering).Voorbeeld omzet definitief ontharen per behandeling | let op! onderstaande bedragen waren ...In uw Voordeel prijzen...collega's die werken met een Plasmalite vragen voor de diverse behandelingen veel meer. 

Een klant komt minimaal 6 x terug voor het gewenste resultaat.

Bikinilijn € 50,00 per behandeling (minimaal 6 x) € 300,00 | behandeling duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

Bovenlip € 20,00 per behandeling (minimaal 6 x) € 120,00 | behandeling duurt ongeveer 4 minuten.

Wangen € 40,00 per behandeling ( minimaal 6 x) € 240,00 | behandeling duurt ongeveer 10 minuten.

Tussen wenkbrauwen  € 5,00 (minimaal 6 x) € 30,00 | behandeling duurt ongeveer 2 minuten.

Oksels € 40,00 (minimaal 6 x) € 240,00 | behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

Borst mannen € 90,00 (minimaal 6 x) € 540,00 | behandeling duurt ongeveer 25 minuten.

Hele rug € 175,00 (minimaal 6 x) € 1.050,00 | behandeling duurt ongeveer 35 minuten.

Onder benen € 110,00 (minimaal 6 x) € 660,00 | behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Bovenbenen en knieën € 130,00 (minimaal 6 x) € 780,00 | behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Uiteraard bepaalt u zelf de prijs per behandeling.


Waarom alles verkopen tegen een spotprijsje...ik ben in 2017 met pensioen gegaan en gun een ander, omzet verhogende behandelingen met dit fantastisch apparaat!


Euro 3800.00Aantal